<

Красуня БУГу: юристка Андріана Домбровська з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:22 | 20.09.2020 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
221
/ Коментарі відсутні

Рубрика «Красуня БУГу» знайомить читачів із 29-річною нововолинянкою Андріаною Домбровською. Дівчина за фахом юрист, працює в адвокатській фірмі. Мешкає вже 11 років в Києві. Окрім того, що красуня розповіла трішки про себе, вона ще дала багато цінних порад для дівчат.

До навчання в Києві Андріана закінчувала школу в США і розповідає, що ще з малих літ зрозуміла: велике місто – це її стихія. Навчаючись на юридичному факультеті, вже з 3-го курсу почала працювати. 

У Нововолинськ Андріана приїздить раз у кілька місяців, щоб провести час із рідними.

Загальний стаж роботи у дівчини – 10 років.  На юридичному ринку – вже більше 6-ти.

“Зараз працюю в адвокатській фірмі, яка займає топове місце в першій п’ятірці нашої країни, а також має багато міжнародних «кейсів»”, – розповідає Андріана.

У вільний час красуня займається вокалом, бальними танцями та малює аквареллю. Також на постійній основі уже багато років – тренажерний зал. Андріана співає ще з дитинства і продовжує улюблене хобі, займаючись із викладачами з «Голосу країни».

В догляді за собою має дуже багато правил. Основне з них це те, що догляд починається зсередини, на скільки б банально це не звучало, каже дівчина.

“Правильне харчування, 5 разів на день. Каші зранку, фрукти до 17:00, ввечері білок та овочі. Та переставайте пити каву з молоком! Це перше, від чого на ваших ніжках з’являється целюліт!”.

Андріана вважає, що гарна дівчина – це в першу чергу доглянута шкіра, зуби, волосся (неважливо якої довжини, аби здорове) і завжди свіжий, не яскравий, манікюр та педикюр.

“Дівчатка, чоловіки перш за все звертають увагу на ваші руки, а також осанку. Май свою яскраво виражену думку, але не перегравай. Будь легкою та харизматичною і це все створить тобі чудовий образ для оточуючих”, – ділиться з дівчатами своїми порадами красуня.

Андріана зазначає, що багато сил вкладає в професійний догляд за волоссям та шкірою: професійна косметика, не декоративна, а саме доглядаюча; стабільні чистки, мезотерапія, зволоження її зсередини (біоревіталізація) та багато чого іншого.

Дівчина закликає, повертаючись додому, незважаючи на обставини та годину, завжди змивайте косметику, і шкіра скаже вам дякую.

Щодо догляду за волоссям, в Андріани це пілінги, мезотерапія голови, шампунь, маска та кондиціонер, підібрані трихологом.

Ще декілька порад для дівчат: “Лягайте спати до 23:00, на скільки б важко це не було. Тому що саме з 23:00 до 01:00 у дівчат виділяється гормон «молодості» та похудіння, якщо ви не знали. Раз в пів року-рік здавайте гормони! Від них залежить все: і ваша вага, і стан вашого волосся, і навіть ваш настрій. Щодо тіла, повторюсь: тренажерний зал та періодичні походи на масаж”. 

 Правила, якими керується Андріана: 

  • Ще з дитинства мене навчали основного: стався до людей так, як хочеш, щоб ставилися до тебе. 
  • Хочеш зробити щось добре, зроби це сама.
  • Все проходить і це пройде… Які б ситуації вас не чекали і як би важко не було, пам’ятайте саме це: завжди все минає. 
  • На все свій час, не потрібно нікуди поспішати, Всесвіт знає коли і що тобі дати.
  • І пам’ятай, що ти дівчина, не потрібно взвалювати все на свої тендітні плечі! Ти прекрасна і стався до себе саме так, тоді й люди будуть до тебе так відноситись. Неси цю енергію, а світ навколо тобі віддячить тим самим.

Підбірка фотографій з інстаграм-сторінки Андріани:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота