<

Компанія Ахметова зацікавилась нововолинськими шахтами?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:21 | 23.02.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Як повідомлялось раніше, 20 лютого представники однієї із найбільших енергетичних компаній України, власником якої є пан Ахметов, – ДТЕК завітали на нововолинські шахти, зокрема на “Бужанську” та 10-ту.

Зустріч із ДТЕКом відбувалась за участю дирекції шахти, дирекції “Волиньвугілля”, профспільки (“червоної”).

Як розповідає голова незалежної профспілки гірників шахти “Бужанської” Богдан Макарчук їхніх представників на зустріч не пустили, пояснивши безпідставністю і непотрібністю їх присутності.

Незалежна профспілка обурена такими діями, адже коли вирішується доля шахти це повинно відбуватись у відкритому режимі, а не за зачиненими дверима.

Переговори тривали декілька годин, представники ДТЕКу мали можливість ознайомитися із плановою та іншою документацією. Їхній візит повториться цього тижня для більш детального огляду наземних та підземних споруд, також вони попросили підготувати ще деякі документи, – про це журналістам “БУГу” розповів у телефонній розмові директор шахти “Бужанська” Борчук Михайло. На запитання про мету візиту та результати зустрічі, пан Михайло відповів, що зустріч стосувалася подальшого майбутнього шахти та можливість її приватизації, оренди, об’єднання чи переведення в іншу форму власності. Результатів поки що ніяких не оголошується, адже переговори тривають.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя