<

Керівника «Нових крил» з Нововолинська обрали членом правління Асоціації молодіжних центрів України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:48 | 23.12.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

21-22-го грудня у місті Буча, на Київщині, відбулися перші загальні збори Асоціації молодіжних центрів України. За результатами рейтингового голосування до правління АМЦУ обрано Павла Медину, керівника та засновника МРЦ “Нові крила”, що у Нововолинську.

В ході зборів представники молодіжних центрів України заслуховували звіти попереднього керівництва та профільних комісій, було переобрано голову спілки, голову правління та членів правління АМЦУ.

За результатами рейтингового голосування асоційованих членів спілки до правління Асоціації обрано Павла Медину, Миколу Дорохова та Владислава Мельничука: за кандидатуру нововолинця свої голоси віддали 21 представник молодіжних центрів України. Очільником правління став Ярослав Храпський, а головою АМЦУ – Олена Подобєд-Франківська.

“Правління Асоціації – це керівний орган АМЦУ. Тобто, рішення, прийняті правлінням, є рішенням для всіх членів Асоціації, – пояснює Павло Медина.

Також під час зборів провели сесію зі стратегування, яка показала ключові напрямки для роботи АМЦУ у наступному році, що будуть структуровані та презентовані на загал.

“Попереду – верстка сайту Асоціації та розробка програм для молодіжних центрів та молоді. Незабаром очікуйте ще кілька цікавих анонсів. Зберігаємо спокій та змінюємо країну”, – пише керівник “Нових крил” на своїй сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, раніше БУГ повідомляв, що Павло Медина потрапив в ТОП-30 українських лідерів до 30-ти років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа