<

Павло Медина з Нововолинська провів ефір Першого молодіжного каналу в Києві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:19 | 19.08.2021 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
1094
/ коментарі 3

12-го серпня, керівник Першого молодіжного каналу Павло Медина з Нововолинська провів прямий ефір у Києві. Гостями стали Олександр Ярема, держсекретар КМУ, нардеп Олександр Санченко, Ірина Беляєва з Міністерства молоді та спорту та інші. Трансляція відбувалась у Всеукраїнському молодіжному центрі та приурочена до Міжнародного дня молоді.

На ефірі представники влади, всеукраїнських громадських організацій, молодіжних центрів поділились своїми думками щодо відзначення цього дня, боротьбу за права молоді, важливість молодіжних організацій і включення влади в адвокацію зміни дати. Також анонсували проведення фестивалю “Княжий” у Володимирі.

У студії говорили про:

  • яким був і є день молоді;
  • чому зміна дати є важливим кроком для України,;
  • важливість розуміння, що цей день – не лише про святкові заходи, а й про боротьбу за права молоді;
  • історії святкування дня молоді за «стандартами» та силами молодіжних організацій.

У студії також були присутні Анна Острікова, Олена Черних, Олег Слабоспицький, Олена Чепель, Максим Луценко, Оксана Мальченко, Ірина Сімонова, Дем’ян Петрик та Дмитро Пронін.

Також наприкінці обговорення у студії грали квіз. Переможці отримали цінні призи.

“Ця ініціатива підтримується в рамках проєкту UNDP Ukraine / ПРООН в Україні “Громадянське суспільство для розвитку демократії та прав людини в Україні”, що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії”, – зазначив Павло Медина у фейсбуці.

Перший молодіжний телеканал – канал для молодіжних працівників та працівниць та всіх, хто цікавиться молодіжною політикою та роботою чи хоче бути в курсі останніх подій. Канал створили на початку грудня 2020-го року, чотирьма організаціями: Міністерством молоді та спорту, ПРООН, ВМЦ та Асоціацією молодіжних працівників України.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок