<

Інспектор Ляля: Латай-не латай, а ями на дорогах Нововолинська – на місці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 7.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Інспектор Ляля вийшла на вулиці Нововолинська. Цього разу вона звернула увагу на маленьку частину дороги міста – пішохідний перехід на 15-му мікрорайоні.

У травні цього ж року, а це два місяці тому, на цій ділянці проводили ямковий ремонт (наочно видно на фото – ред). Та ями не всі зникли, чи можливо з’явилися нові? І таких вибоїн по місту ще багато. Незважаючи на щорічні проведені роботи по їх усуненню.

Інспектор Ляля дивується: ями з’являються “як гриби після дощу” чи під час ямкового ремонту не всі вибоїни латають? Є ще один варіант – ремонтного покриття не вистачає і на два місяці.

Нагадаємо, Інспектор Ляля в сидячому положенні має ріст 6 сантиметрів і служить нам своєрідним мірилом, яке візуально показує, якими можуть бути глибокими та небезпечними вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).




коментарів: 2
  1. Бо,беруть по менше використовують смолу,а більше воду вот і дорога розвалюється.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця