<

Громадська вбиральня Нововолинська на ремонті. Чи є альтернативи?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:36 | 2.08.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 5

Єдина безкоштовна громадська вбиральня Нововолинська, що розташована в центрі, в міському парку, з початку липня перестала працювати через ремонтні роботи. 

Як повідомив заступник директора ВУКГ Артем Авельчук, в туалеті відсутня подача води. Частина водопровідної труби, завдовжки 30 метрів, згнила і  повністю підлягає заміні.

Поки туалет не працює, нововолинці вирішують проблему, як можуть, справляючи потребу біля нього.

Які ж є цивілізовані виходи з ситуації?

Самі ремонтники пропонують знайти альтернативу неподалік, в приміщенні стадіону “Шахтар”. Щоправда, там вхід коштує 2 гривні. Поряд знаходяться кафетерії, а ще міська рада. Ми перевірили чи можна зайти туди в туалет, і в жодному закладі проблем з цим не виникло.

Нагадаємо, що в 2014 році був проведений капітальний ремонт фасаду і внутрішньої частини туалету, на який було виділено 249 тисяч гривень. В скільки місту обійдеться заміна труб поки невідомо.

Начальник підприємства “Нововолинськводоканал” Володимир Озімчук запевнив, що до дня міста, який відбудеться в кінці серпня, ремонт закінчиться і встановлювати біотуалети не доведеться. Озімчук зазначив, що кошторису на виконання робіт ще немає.




коментарів: 5
    • І це ще в 2014р! Золоті унитази по-Нововолинськи. У них все так-як ремонт комунального майна – то по”космічних” цінах, як щось собі-то за копійки, або “в лотереї виграють”. Зараз трубу “срібну” прокладуть. .. Все “про-зоро”, навіть ніхто нічого не помічає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота