<

Громадські слухання в Нововолинську: 6-го листопада обговорять роботу закладів з лотереями

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:50 | 5.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 5

6-го листопада о 16:00 в Новолинську відбудуться громадські слухання з питання обмеження режиму роботи закладам, що здійснюють діяльність у сфері розповсюдження лотерей.

Про це повідомляє сайт Нововолинської міськради.

Обговорення пройдуть у приміщенні міської ради за адресою проспект Дружби, 27 в кабінеті 304. Запрошуються всі мешканці міста.

Нагадаємо, 15-го травня у Нововолинську обговорили питання роботи закладів з гральним бізнесом.

Депутати дійшли до висновку – обговорити відповідний регуляторний акт, опрацювати відповідний проект рішення та винести на сесію.

Пропонується обмежити режим роботи закладів з лотереями з 8:00 до 20:00.

2-го жовтня на сайті міської ради з’явився відповідний проект рішення.




коментарів: 5
  1. Чого обмежувати, як вони нікому не заважають? Головне, щоб сплачували податки !

    • Дійсно, чого обмежувати, давайте ще будем їх заохочувати – хай створюють свій рай з блекджеком і шл*хами, а там ще й маліни з наркотою і дівками на шестах легалізують (ЗЕкаманда посприяє). А заодно розпустити поліцію, якої не видно і не чути, щоб не заважали. Ото заживьом… Зате податки будуть сплачувати, правда ж?

      • Не треба пересмикувати! Ніхто туди не з виключно своєї власної волі НЕ ходить. Подобається комусь азарт, то вже його власна воля! Не ваша і на депутатська! Краще б депутати за зниження комунальних тарифів для виборців переживали та про дозволи встановлювати людям автономне опалення як в Червонограді. Про як побороти злочинність на вулицях міста , думку думали. Незабаром вибори. Народ все пам’ятає

        • Наркота теж комусь подобається. Давайте дозволимо їм її вживати? Це ж їх власна воля. Це залежність, а не азарт. Крім того, ігрові автомати в Україні поза законом. А те що їх назвали “лотерейкою” нічого не міняє. А податків вони ні копійки не сплачують. А поліція при цьому сліпа, глуха й німа, напевно “податки” їм і платять.

          • Наркота то зовсім інше зло. І інша локація зла.Це парк, старий банк, біля горкому купи шприців. Біля тих ігрових закладів тиша та спокій. Не пересмикуй. Є ж статистика в поліції. Мордобій також не в тих гральних закладах квітне, а на вулицях міста

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота