<

Гірники шахти №9 долучаються до всеукраїнської акції протесту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:08 | 12.07.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Головна вимога прийняття законопроекту №8362, яким передбачено збільшення бюджетного фінансування до кінця року на модернізацію вугільної галузі у розмірі 2.8 мільярда гривень.

“Заклик голови НПГУ й шахтарів, які залишились у столиці: “Ми стоїмо в Києві, а ви – стоїте на місці” – підтвердили всі голови НПГУ України.”, – написав Михайло Волинець.

“Ми отримали інформацію від гірників I-ої зміни шахт Волині, Державних підприємств “Первомайськвугілля”, “Мирноградвугілля”, “Селидіввугілля” про те, що вони провели позмінні збори та припинили роботи з видобутку вугілля з вимогою прийняти закон №8362. Також шахтарі ДП “Селидіввугілля” вимагають повернути вкрадені сином Януковича пласти ВП “Шахта “Котляревська” та шахти “1/3 Новогродівська”.

В цей час група шахтарів з ДП “Селидіввугілля” та ДП “Мирноградвугілля” перебувають під стінами парламенту. На їхню підтримку сьогодні вийдуть активісти вільних профспілок з Києва: залізничники, працівники освіти, закладів охорони здоров’я та метрополітену.”, – додав голова незалежної профспілки.




коментарів: 2
  1. А які тут коментарі пишу не читавши скакали і до скакались
    — Збирати в польщу яблука – ато шахти пенсії регреси – оце СОВОК – а зним потрібно боротися

  2. а що ще не хватає ? при якому генеральному директорові давали зарплату по 150 % ? і тут не вгодив. гурі-волинцю-юрківу краще коли гірше. а тепер шахтарі подумайте хто вас веде і куди ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок