<

Фотограф з Нововолинська поділився секретами предметної зйомки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:28 | 10.05.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
911
/ 1 коментар

Фотограф з Нововолинська поділився досвідом створення гарних світлин для соцмереж. Хлопець тривалий час займається предметною зйомкою, такий жанр фотографії не лише захоплює, а й корисний задля розвитку професійних здібностей.

Іван Воробей працював на студії у Києві, де навчався робити ефектні знімки різноманітних предметів. Фотограф має бажання поділитись досвідом з нововолинцями, аби навчити самостійно створювати фотографії певного товару.

Щоб розмістити на сторінці якісні, яскраві зображення, товарів чи послуг, необхідно краще познайомитись з етапами предметної зйомки. Це жанр фотографії, що застосовується у створенні реклами для презентації рекламного продукту або певного об’єкта. 

Хлопець обрав такий вид фотографії, адже готовий результат залежить лише від фотографа, а не моделі. Тому у цій роботі можна втілити усі задуми та проявити свою творчу фантазію.

Самостійно навчитись предметній зйомці можливо не лише в домашніх умовах, але й у студії оновленого приміщення молодіжного центру «Нові крила». 11-го травня о 16:00 Іван безкоштовно навчатиме охочих створювати якісні фотографії.

“Я проводитиму майстер-клас по предметній мобільній фотографії, щоб всі бажаючі мали можливість зануритись у творчий світ та дізнатись щось нове для себе”, – додав Іван.

Спочатку нововолинець навчався фотографувати на телефон та за допомогою інтернету вивчав фотошоп задля якіснішого результату. Створення однієї світлини займало у хлопця від декількох хвилин до п’яти годин.

Проте дане захоплення дозволяє створювати не лише професійні знімки на сторінки інстаграму, але й допомагає розвиватись у сфері маркетингу та SMM. Ділимось з читачами готовими світлинами, які створювались під час відео.

Першим етапом у предметній зйомці є вибір об’єкта. Для початку потрібно підібрати цікавий предмет, який буде гарно дивитись у камері. Далі у хід йде ваш творчий підхід, у композицію можна додати фрукти, квіти, дим, блискітки та інше.

Досить важливим у створенні якісного фото є освітлення, світло повинне падати на передню частину об’єкта. Для фону підійде однотонні стіни або одноколірний клаптик паперу. Здебільшого фотографи обирають нейтральний колір – білий та чорний.

Для створення знімків допоможуть не тільки уроки, а й практична робота на основі базових знань, які можна отримати на майстер-класі.

Нагадаємо, простір «Нові крила» створено для розвитку та самореалізації нововолинців, тому у приміщенні встановлена студія для медіакомпетенцій та створення україномовного контенту, а також є усе необхідне обладнання для роботи у сфері SMM.




один коментар
  1. Дуже актуальні поради. Якраз планувала кілька благодійних лотів на Віоліті виставити, а тепер ще й знаю, як привабливо їх пофотографувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота