<

Фото дня: більше немає базарчика на «пʼятачку» у Нововолинську

15:33 | 11.06.2024 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1181
/ коментарів 9

У Нововолинську на Шахтарському мікрорайоні на «пʼятачку» більше немає базарчика.

Усі контейнери забрали. Продаж права оренди земельної ділянки під базарчиком девʼять разів виставляли на електронні аукціони. Але всі торги не відбувалися, бо не було бажаючих.

Нагадаємо, через відсутність порядку та антисанітарію підприємцю, який багато років орендував землю під ринком, не продовжили договір. Відповідне рішення прийняли 3-го листопада 2022 року на сесії. Ділянку повинні були повернути у тому ж стані, колишній орендар почав розбирати конструкції та контейнери, продавці виступили проти. Вони пішли у міську раду, щоб відстояти свої робочі місця.

Ділянку виставили на аукціон, що її орендувала людина, яка наведе там порядок, встановить нові контейнери, прилавки, наведе благоустрій. За попереднім договором, який продовжили 10 років тому, за ділянку площею 300 метрів квадратних, орендар сплачував всього 11 тисяч гривень.




коментарів: 9
    • а чим вони знамениті на П’ятачку? Чи які події призвели до їх популярності в межах одного мікрорайону?

      • тим, шо їхні вікна виходили в акурат на той гидюшник і років 45 не було їм спокою

  1. краще нехай голе місце, ніж якісь гроші і людям робота……оце українська філософія…….і ви хочете, щоб в Україні щось було?

  2. Надіюсь, того гнидника, більше там ніколи не буде. Бажано, ще привести територію до порядку, замінити для початку хоча б асфальт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Липня, Субота
26 Липня, П’ятниця