<

Директор шахти №10 “Нововолинська” Кожушкін: “Шахтарі не бунтують, а працюють”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:16 | 10.02.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ коментарі 2

Мінеенерговугілля хоче законсервувати шахту №10 “Нововолинська”. Про це повідомив Володимир Демчишин в ході засідання Комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

Директор ДП «Передпускова дирекція шахти №10 Нововолинська» Сергій Кожушкін каже, що це тільки попередня інформація, роз’яснень і пояснень поки нема. Про можливість приватизації копальні він також не чув. Працівники, за словами Кожушкіна, не впадають у крайнощі і спокійно сприймають новину від міністра.

“Ми не зупиняємося і надіємося на краще. Шахтарі не бунтують, а працюють. У нас всіх завдання – побудувати шахту”, – відзначив керівник підприємства.

Як сказав міністр енергетики, треба порядку півтора мільярди гривень на добудову копальні №10. Шахта не приваблива для приватизації. Китайські інвестори двічі дивились вугільне підприємство і не беруться вкладати капітал.

Як відомо, кошти в державі на вугільну галузь обмежені – 47 %  бюджету від минулого року. Закладено 500 мільйонів на погашення заборгованості із зарплати за минулий рік – на всю промисловість. У ДП “Волиньвугілля”, відповідно, прийшли фінанси – а це більш як 6 мільйонів 48 тисяч гривень на погашення боргів за жовтень місяць. Хоч ця сума становить лише 20% від від усієї заборгованості.




коментарів: 2
  1. Кожушкін козел.Вже йшла мова про скорочення а там і так штат оптимізований.Це уже означає консервація.Шахжтарі десятої ще не розуміють що їх вже здали.Тільки коли офіційно будуть повідомляти про скорочення буде пізно.

    • Що і кому повідомляти? Демчишин чітко сказав-на добудову немає грошей в державній казні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок