<

Для молоді Нововолинська провели тренінг «Активні громадяни»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:51 | 6.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

Упродовж 4-5-го лютого у Нововолинську на базі МРЦ «Нові крила» проходив тренінг за програмою «Активні громадяни» від Британської Ради в Україні.

У заході взяли участь близько 30 учасників. Вік не став завадою для відвідування тренінгу: наймолодшому учаснику Михайлику – 11 років, найстаршому – 44.

Тренінг провели фасилітатори з Луцька Ірина Гаранчевська та Микола Волочай. Усі учасники отримали навички, необхідні активному громадянину для написання та отримання фінансування для власного соціального проекту.

«Тренінги у такому форматі проводжу трішки менше року. Вперше пройшов локальний тренінг весною минулого року і це надихнуло мене. Захотів передати іншим людям емоції, які колись отримав і я. Нововолинська молодь є дуже активною, розумною. Люди висловлювали думки дуже влучно, доцільно, атмосфера в команді була справді крутою», – зауважив Микола Волочай.

«Вперше пішла на тренінг 2 роки тому і після того змінилося моє життя. Фасилітатором стала влітку і зараз активно проводжу тренінги в своєму університеті. Загалом, проводити тренінги дуже цікаво, бо ми теж навчаємося. Це, напевне, найцінніше, що є», – розповіла Ірина Гаранчевська.

Проведенню заходу сприяв фонд Ігоря Гузя «Прибужжя».

«Переконаний, що ця програма допоможе нам змінити місто на краще. Тішить, що у Нововолинську є активна молодь, яка готова до дій», – зазначив керівник МРЦ “Нові крила” Павло Медина.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота