<

Держава боргує шахтарям Нововолинська десятки мільйонів гривень: Гузь вимагає позачергової сесії парламенту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 7.12.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
588
/ коментарі 3

Народний депутат Гузь долучився до підписання листа-вимоги про скликання позачергової сесії парламенту, яке буде присвячене обговоренню та вирішенню шахтарських питань.

Лист повинен набрати більше 150-ти підписів народних депутатів, аби сесію таки скликали, повідомляють у фейсбуці нардепа.

Він та ряд інших депутатів впевнені, що треба прийняти низку важливих рішень, щоб працівники вуглевидобувної галузі отримали заборговані заробітні плати та мали можливість працювати далі.

Сьогодні держава боргує шахтарям «Волиньвугілля» 36 млн. грн. З них тільки шахтарі «Бужанської» недоотримали 30 мільйонів.

Також борг стоїть перед ВП «Волиньвантажтранс» – 1,5 млн.грн, а по базі відпочинку «Шахтар», що у Павлівці, заборгованість росла протягом двох років та сягає 2,1 млн. грн.

І ці цифри не враховують виплати, які повинні були бути здійснені у листопаді 2021 року.

Ситуація є критичною, вважає народний депутат Ігор Гузь. Негативні настрої серед працівників галузі ростуть і шахтарське питання потрібно вирішувати чимшвидше. Жаль, що подібні речі треба доводити і відстоювати, коли вони і так мають бути явними та зрозумілими владі держави, йдеться в дописі.




коментарів: 3
  1. За що борги?? Вугілля не дають ,борги ростуть??Та закрийте ці шахти і буде всім спокій!

  2. Це не всі виплати які заборгувало Волиньвугілля !!! Я кщо пройтися по виконавчій службі, – То краще Волиню без вугілля Закритись !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок