<

День сім’ї та Європи для Анастасії Трофимюк: як у Нововолинську пройшла благодійна акція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:09 | 15.05.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
289
/ Коментарі відсутні

15-го травня День сім’ї та День Європи у Нововолинську пройшов на підтримку онкохворої 10-річної Анастасії Трофимюк. Завдяки акції вдалося зібрати 51 тисячу гривень.

Організатором благодійної акції став Нововолинський палац культури. У програмі – різноманітні культурно-масові заходи. День розпочався із забігу містом. Протягом дня діяла ярмарка місцевих майстрів, майстер-класи, фотозона.

Настрій дарували показові виступи з брейкінгу, хіп-хопу, хаусу за участю танцювальної школи “My Jump Dance School”. Вихованці Нововолинського міського палацу культури, дитячої школи мистецтв та центру дитячої юнацької творчості дарували присутнім співи та танці.

Потішила малечу розважальна програма від клубу “Суперкнига”. А дорослі і діти танцювали під запальну Зумбу. Також виступив народний аматорський естрадний оркестр та тріо “Лебедине крило”.

Відбувся благодійний аукціон, а на завершення – вечірній концерт.

Усі кошти, виручені на благодійній акції, передадуть Анастасії, яка зараз проходить перший курс хіміотерапії в Туреччині. Дівчинці поставили діагноз мієлобластичний лейкоз.

Фінансову допомогу можна переслати на картку мами 5168 7427 2959 9427 Юля Трофимюк.

Фоторепортаж, як пройшов День сім’ї та Європи в Нововолинську. Більше фото шукайте в альбомі на нашій сторінці в фейсбуці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок
13 Травня, Понеділок