<

День Гідності та Свободи відзначили у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 21.11.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ коментарі 3

Другий рік поспіль, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи.

Цього дня ми віддаємо шану громадянському подвигу, вшановуємо патріотизм і мужність людей, які стали на захист демократичних цінностей, відстояли національні цінності та європейський вибір нашої держави. З цієї нагоди у міському Палаці культури відбувся тематичний захід «Пам’ять болю і нової надії»,- повідомляє сайт міськради.

Під час заходу згадали кожного полеглого земляка на Євромайдані у Києві та у зоні проведення антитерористичної операції. Присутнім презентували фільм про   Революцію Гідності. Учасники зразкового драматичного гуртка Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості продемонструвати літературно-музичну композицію «Сповідь перед матір’ю Україною».

Від учасників заходу поклали квіти до меморіальної стели загиблих Героїв Небесної Сотні та антитерористичної операції.




коментарів: 3
  1. Яка річниця? Яке свято? Це влада свій тріумф святкує,свій старт до владних кабінетів. шо в них і получилось.
    Річницю треба святкувати 1 грудня,коли НАРОД насправді піднявся і розпочав протест проти свавілля тупоголових мусорів, садистів і холуїв того режиму.Люди вийшли захистити своїх дітей,а не для того щоб клан чоколядної мафії змінив клан вугільної свори.
    ДЕНЯ СВОБОДИ—-1 грудня!!!,а не сьогодні. Про ГІДНІСТЬ —мовчу.

  2. Приєднуюсь. Саме місцева влада (читай – мафія) тріумфує зі приводу свого 5-го пришестя на міський олімп. І ці святкування будуть продовжуватися, можливо, й два роки. Коли наші гроші до їхніх кишень будуть надходити від “відкатів”, хабарів, поборів у дитсадках, школах і лікарні. Розкрадань міського бюджету, та субвенцій від обласного і центрального. “Зимових бордюр”, “ямкового ремонту”, “Виїзної торгівлі” на територіях скверів і парків. Узаконеної пиятики у громадських місцях. І так далі.

  3. Не тільки влада не змінилась: основна маса не хоче мінятись.Де нове покоління журналістів – ніхто не об”єднався і не створив незалежний продукт.Нема вільних вчителів,лікарів. Ніхто не звільнився з МВС чи СБУ податкової чи митниці у знак протесту проти корупції.Ватажки партій просунили тільки їм угодних людей .Всі ці заходи -це окозамилювання і не більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок