<

Це робота нелегка, але я з дитинства хотів стати рятівником, – Вадим Грушковський з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:20 | 16.09.2021 / Іваничі, Нововолинськ / , /
Перегляди
1070
/ Коментарі відсутні

Нововолинські пожежники, з нагоди професійного свята – Дня рятівника, розповіли читачам БУГу детальніше про свою роботу.

Начальник караулу 18-ої пожежно-рятувальної частини Вадим Грушковський тривалий час працює пожежником та має чимало цікавих історій пов’язаних зі своєю професією.

Про них з радістю ділиться з журналістами, а про важливість своєї професії розповідає дітям. Так, нагадаємо, 16-го вересня він та інші нововолинські пожежники провели інтерактивний урок зі школярами Іванич.

Вадиму 22. Він з дитинства хотів стати рятувальником і допомагати людям. Робота нелегка, говорить чоловік. Доводиться інколи виїжджати і на хибні виклики, але краще такі, і щоб все було добре.

“Бувало дружина дивилася відео і пролунав дзвінок, який лунає в нас в частині. Я зірвався і побіг, але потім зрозумів, що вдома”, – розповідає Вадим, який завжди напоготові, – “Кожен рятівник переживає більше за те, що станеться, ніж за своє життя. Родина спочатку переживала за мене і за вибрану мною роботу, але з часом всі зрозуміли, що маю бути рятівником”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер
1 Травня, Середа