<

Чи заберуть старенький МАФ зі «стометрівки» у Нововолинську та чи красить він місто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 30.04.2021 / Нововолинськ /
Перегляди
43
/ коментарі 24

Нововолинськ постійно розбудовується, з’являються нові магазини та заклади громадського харчування, власники яких стараються естетично підійти до зовнішнього вигляду. Таким чином нові заклади стають окрасою міста.

Зверніть увагу на бульвар Шевченка у Нововолинську. Це центральна вулиця міста, де часто гуляють місцеві та приїжджі. На початку «стометрівки» її прикрашає ресторан «Фелічіта». З’явилося і нове кафе, яке також гарно виглядає з вулиці.

Однак «ріже» око помаранчевий МАФ. Це зауважили і мешканці будинку номер 10 на бульварі. Вони навіть зібрали підписи, аби його прибрали.

Журналісти БУГу пройшлися містом, аби подивитися, чи є ще на вулицях такі ж «окраси». Натомість зустріли чимало сучасних малих архітектурних форм. Можна порівняти, як виглядає “форнетті” на фоні внших МАФів.

Рішеннями виконавчого комітету в Нововолинську уже прибрали кілька МАФів, які стояли без документів, і виглядали, як пережитки радянського союзу.

Чи чекає така ж доля цей помаранчевий кіоск, який стоїть роками (як зауважують мешканці – 15 років точно), чи він і далі буде окрасою центральної пішохідної зони Нововолинська?




коментарів: 24
  1. А журналісти бугу не хочуть поцікавитись проектними документами на підставі яких будується цей магазин. Їх немає!!! Це самовільна забудова. Мешканці скоро прийдуть до Мера

  2. От б…кі активісти, поки не було того кафе то всіх влаштовував цей кіоск. Я сам там часто купував свіжу випічку. Тепер жителі “переймаються” бо він очі туристам муляє.

    • а у нас що туричсти є?! Видно, що стаття замовна. Поруч має відкриватися щось, от заказали статтю.

  3. То що місто все в ямах, колеса відлітають то це нормально, а маф їм заважає. Казли

  4. Туристи в Нововолинську… :)
    Це ж з якого бодуна треба було до такого додуматись?
    А МАФ залиште, це епоха, яка колись може і стане однією з туристичних пам’яток.

  5. Кому заважає ? Нехай собі стоїть . Будинок за ним , страшний , як після війни , то той МАФ хоч страшний будинок частково прикриває . Давайте все страшне знесемо , то в нас взагалі нічого в місті не лишиться . За дорогі візьміться краще ! От вони насправді страшні . Рахунок за ремонт підвіски принесу в міську раду – нехай оплачують мені вартість ремонту .

  6. що б не різало око забудовнику треба що б форнеті поставив новий маф в два рази вищий і в два рази ширший що б не було видно того самострою в пот місці.хай трохи присяде.мешканці не проти.Про підписи брехня

  7. Якщо страшненький маф, то вирішити питання з власником – нехай його окультурить, щоб вписувався в загальний вигляд.
    (якщо з документами лади).

  8. На п’ятачку алкаші , спавляють нужду , під той же магаз де і бухають, нікому очі не муляє? Радянський запах??
    Чи діляться , ось і тиша , начніть з алко/нарко/крадіями боротись а не з випічкой!

  9. Не те що «за» чи «проти», проте, дивно коли особа сплачує податки та займається підприємницькою діяльністю стільки часу, а чомусь саме зараз інтернет-видання «БУГ» вирішило «порішати» іі долю, так іще й перед таким великим святом!!!! Не впевнений, що це саме ваша компетенція! Наркоманія у нас і в центрі теж, доріг нема у багатьох районах теж центру, «туристам» навряд чи це сподобається, від снігу цю ж центральну пішохідну зону не чистив цієї зими ніхто, пройти було неможливо («БУГ» мовчав, напевно естетика тоді була в нормі), займіться важливішими питаннями!

  10. Якщо надаєте можливість до коментарів, опубліковувати потрібно ВСІ коментарі, навіть якщо вони Вам, «БУГ», не подобаються!!!

  11. Завжди у Форнетті – перекушували. У Києві, Чернігові, Дніпрі. Форнетті є у всіх великих містах.
    Ви ще Watson закрийте, дибіли

  12. А автору статі не ріже око як бардюри виглядають на центральній вулиці міста.Як бик попісяв по пильній дорозі.А деякі взагалі попадали і лежать.Це дійсно сором.Не те що якийсь МАФ.

  13. Дурдом! Скоро буде така стаття “Чи заборонять людям, які не вписуються в естетику міста, ходити по мегасучасній стометрівці?!”

  14. нехай місто для початку розробить власний дизайн-код, а потім прибирає мафи, які під нього не підходять. чи як ви плануєте вирішувати що гарно, а що ні? чи може автор статті думає, що його власний смак є єдино правильним?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 Травня, Вівторок