<

Чи відмовлятиметься Німеччина від російських енергоносіїв, – розповів мер міста Ноймюнстер на онлайн пресконференції у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:47 | 27.05.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
558
/ Коментарі відсутні

25-го травня у Нововолинській міській раді відбулась онлайн пресконференція з мером міста Ноймюнстер. Журналісти мали можливість поцікавитись важливими питаннями, зокрема відмови міжнародних партнерів від російських енергоносіїв.

Міський голова Ноймюнстера Тобіас Бергман розповів, що проблема із постачанням газу зумовила зростання тарифів в середньому на 30 відсотків.

Німецька влада все ж планує відмовитись від російського газу. Пропри те, що відчувається стратегічна залежність від росії – уряд не боїться та шукає шляхи вирішення проблеми.

Своєю чергою Тобіас Бергман зв’язується з місцевими компаніями щодо вирішення питань «зеленої енергетики», тобто відновлювальних джерел енергії.

Нагадаємо, на заході було піднято чимало важливих питань та обговорили шляхи їх вирішення, зокрема говорили про будівництво нового житла для переселенців та оздоровлення діток у літніх таборах Німеччини.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя