<

Чотири лампочки та дві собачі миски: у Нововолинську чоловік з тераси ресторану поцупив майно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:35 | 2.11.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
3812
/ коментарів 12

Вночі 1-го листопада у Нововолинську з тераси ресторану «М’ята» невідомий вкрав чотири лампочки та дві миски для песиків.

Як видно з відео, чоловік заліз на огорожу, викрутив лампочку, спустився та вилив з тарілок для тварин воду. Потім забрав майно з собою і зник.

Через деякий час невідомий повернувся вже з ліхтариком. Знову видерся на підставку для квітів та ще викрутив дві лампочки.




коментарів: 12
  1. Цей дибіл пооставляв купу відбитків. Пропоную запхати йому ті лампочки туди де він заслужив

    • І що з тих відбитків якщо цей чорт може ще ніде раніше не світився? А якщо і знайдуть то сам будеш йому лампочки запихати чи легше тільки пропонувати)

  2. У печерних, на відміну від сучасного бидла, культура була набагато вища.

      • Бо гуманний потап тебе, тварюку, з собачих мисочок погодувати хоче.
        Турбується за тебе, бо ж маєш рукава зав’язані ззаду

  3. Ну може не має він навіть собачі недоїдки з чого вже їсти, а лампочку кляті сусіди требують вкрутить, інакше в під’їзд грозяться не впустити! А ночі то холодні.. Спробуйте його”понять і простіть”! )

  4. Я считаю так : раз людина викручує лампочки і бере миски, значить це все людині потрібно або воно неправильно висить чи лежить. А значить ця людина не краде, а просто тихо щось собі бере. Просто в неї такого немає. Може той хлопець з дитячого садочка мріяв мати лампочку і мисочку. А то придумали собі–краде. Ніззя так погано думати про людину. А може він мічтає президентом стати, то й тренується на мисках і лампочках. А нахріна нам трєба такий президент, що не вміє тирити або в нього не буде офшорів. Для нас, слов`ян ,керманич має гарно красти і людям давати можливість красти. Так що “понімаєм і прощаєм”.

  5. Смійтеся. Буде вам смішно як залізе до вашої хати. І нехай вкраде у вас тільки лампочки. Ось тоді і почитаємо ваші ”дотепні” коментарі.
    Пропоную неофіційно розвішувати портрети подібних добродіїв в людних місцях з вказанням ”подвигів” ( краду лампочки,краду велосипеди, грабую перехожих). Ми маємо право знати, хто живе серед нас

    • Вова, цей ресторан пару днів назад хизувався вишуканністю меню з приводу заморського чорто-свята.
      Вот і лізе різна нечисть.
      Самі ж позвали!
      В чому проблема?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Вересня, Субота
20 Вересня, П’ятниця