<

Білоруси побачили «результат» більш як 20-річного правління однієї людини із совковими методами, – ексзаступник мера Нововолинська Єлева

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 17.08.2020 / Нововолинськ /
Перегляди
11
/ коментарів 5

Колишній депутат Нововолинської міської та Волинської обласної рад, експерший заступник Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова Юрій Єлева розповів про своє бачення необхідності зміни влади в місті. Він провів аналогію керування Нововолинськом «вічним» мером із президентом Білорусі Олександром Лукашенко.

Свою думку Юрій Єлева висловив на представленні команди «За майбутнє» у Нововолинську.

Насамперед він зазначив, що приємно знаходитися серед немалої кількості людей, які горять бажанням змін.

Єлева пригадав, як півтора місяці тому давав інтерв’ю про необхідність змін в управлінні Нововолинськом.

«Одна з читачок написала мені: у місті чисті дороги, нормальний благоустрій, тож навіщо міняти щось, нічого не бракує. Говорить, що прийде хтось невідомий. В мене виникло дві аналогії», – говорить Єлева.

«Радянські автомобілі – в минулому, бо час їздити на нових»

«Пам’ятаєте 20-30 років тому по дорогах у місті їздили радянські авто: Жигулі та Москвичі. Пройшли роки і ми їх майже не бачимо. Чому? Бо вони морально та фізично застаріли, підіржавіли, почало масло прокапувати, вихлопи більші. У них відмовляють гальма і часом страшно їхати в дальню поїздку. А нам треба «їхати» 5 років. І наша громада заслуговує на більш сучасну, новішу модель», – говорить Єлева.

«Братній народ побачив, до чого приводить “порядок” та більш як 20-річне правління тієї самої людини із совковими методами управління»

Друга аналогія, яку навів Єлева, стосувалася подій у Білорусі. Він зауважив, що поряд, у братній країні, людина керує такий самий час державою, як міський голова Нововолинська. І наголосив на подіях у країні.

«Я там вчився 5 років, в Білорусі маю багато друзів, дружина звідти і донька (Марина Єлева), яка хоче балотуватися в депутати Нововолинської міської ради, там народилася.

Три роки тому при зустрічі з випускниками ми в суботу в обід бачили в Білорусі пусті вулиці в центрі, які навіть при радянському союзі були заповнені. Ми не бачили в парку ні дітей, ні молодих мам з візочками, ні щасливих батьків. Одинокі люди йшли понуро вулицями. І там теж було чисто, гарно і охайно», – розповідає Єлева.

Він каже, що сьогоднішні мабуть кожен українець переживає за братній народ і бачить, до чого приводить “порядок” та більш як 20-річне правління тієї самої людини із совковими методами управління.

«Там, на жаль, ллється кров. Та я гордий за білорусів, що вони піднялися і вийшли на вулиці. Вірю в перемогу народу».

Єлева підтримав претендента на мера від команди «За майбутнє». Наголосив, що людина, яка найбільш готова до змін у місті – це Борис Карпус, помічник-консультант народного депутата Ігоря Гузя.

«Пам’ятаю Бориса ще тренером танців, як допомагав у нашому християнському храмі служити. Він на моїх очах виріс у здібного управлінця.

Наше місто завдяки Борису отримувало перші місця в Україні по реформуванню житлово-комунального господарства, ми перші почали цю справу. Борис почав проектну діяльність, а область за два роки після нас.

Незважаючи на утиски і “недопомогу” від діючого міського голови, особливо в другій каденції депутатства Бориса, йому вдалася багато зробити, місто було по благоустрою одним із перших.

Мав честь запросити Бориса у бізнес і ми створили сад, який по рівню вищий за середньоєвропейський. Він тягнув лямку, втрачав свої кілограми і я впевненний, що так само він втягнеться у віз управління містом. Думаю в нього все вийде, – підсумував Єлева.

Читайте також:

Юрій Єлева: «Сапожнікову з командою час іти на заслужений відпочинок».




коментарів: 5
  1. Все вірно , все правда , за десятиліття схеми вже накатані , а порядку нема ніде . Свіжа кров нехай спробує сили , несподобаеться за 5 років на зміну.

  2. В Білорусії більше 3 тисяч державних підприємств,а ви вже наміняли аферисти…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя