<

Анна Суліма з Нововолинська: відповіді на найчастіші запитанння тату-майстру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:50 | 29.06.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2544
/ Коментарі відсутні

Чи боляче це, чи можна зробити тату поверх родимок, чи можна приховати шрами, які тату «в моді» та що варто обов’язково знати усім охочим зробити на своєму тілі візерунок на все життя – розповіла тату-майстриня з Нововолинська Анна Суліма.

Анна Суліма робить татуювання майже два роки. Розповідає, що тату-майстром їй допоміг стати чоловік, який підтримав бажання спробувати себе в цьому ділі.

“Зі шкільних років подобалося бачити дівчат в татуюваннях. Дехто думає, що татуваюння повинне мати певне значеня. Але воно точно не має мати “гуглівського” значення… Людина повиннна сама надавати значення для тату”, – говорить майстриня.

Буває, що людина наважується на тату кілька років. Але після першого завжди йде друге, третє і т.д. Перше зробити завжди важко. Це такий собі бар’єр, говорить Анна.

Найчастіше тату-майстриня чує запитання про біль. Так, говорить, боляче. Особливо на певних частинах тіла, наприклад – на сідницях чи шиї. Але завжди можна застосувати місцеву анестезію.

“Найпопулярніші запитаня: чи боляче, чи можна робити тату на родимках, чи можна перебити шрами. Звісно, можна, треба дивитися на структуру родимки. Шрами також можна, але треба, щоб пройшов певний період.

Щодо того, з якого віку можна робити тату – то рекомендую не раніше, ніж з 16-ти років”, – говорить Суліма.

Тату сьогодні – це може бути не на все життя. Є способи видалення – без шрамів, нічого не лишається.

“Все стерильно. При клієнті голка відкривається. Стерилізується машинка, огортується бар’єрним захистом”.

Анна Суліма працює в графіці та любить поєднання чорного та червоного. Це і видно з її робіт. Завжди на роботах Суліми – її особливий почерк. І таке прослідковується у кожного майстра.

Також запитали в Анни, що ж найбільше бісить тату-майстра. Вона зізнається: коли клієнт вважає, що майстер має телепатичні можливості і сам повинен вгадати розмір тату, місце, коли клієнти неуважно читають інструкції з догляду за тату та інколи забувають, що ціна за цього має бути вища, ніж за манікюр, який робиться всього на місяць.

Дізнайтеся більше у відео.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок