<

Алкогольна кома у неповнолітніх та невдала крадіжка генератора: День шахтаря у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:53 | 29.08.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
12
/ коментарі 2

Охорону громадського порядку у Нововолинську під час святкування Дня шахтаря здійснювали близько 50-ти працівників поліції. Про це розповів головний поліціянт міста Андрій Литвин.

За правопорядком слідкували не лише нововолинські правохоронці, а й придані сили з Іванич, Локач, Турійська, Луцька та представники громадського формування “Варта порядку”. Для обстеження місця проведення масових заходів залучили й вибухотехнічну службу.

27-го серпня невідомі розтрощили заднє скло автомобіля марки “Рено” та викрали з машини кавоварку й продукти харчування.

У лікарню в стані алкогольної коми потрапили двоє неповнолітніх (одній із них – 14 років). Просто посеред вулиці дівчина втратила свідомість. Як повідомили правоохоронці, батьків неповнолітніх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дітей. Наразі життю дівчат нічого не загрожує.

Працівники поліції попередили крадіжку генератора біля торгових рядів. Інцидент трапився близько 22:00. Правоохоронці побачили, як двоє невідомих осіб намагалися викрасти генератор. Помітивши працівників поліції, зловмисники кинулися втікати.

Нововолинці порушували правила дорожнього руху: керували авто без документів, паркувалися у невідведених для цього місцях. За водіння в нетверезому стані затримано одну особу.

Окрім того, під час святкувань правоохоронці зафіксували випадки дрібного хуліганства, порушення тиші та сімейні сварки.




коментарів: 2
  1. Твою ж…. я за генератор, я його на відео зняв (ще не переглядав чи видно його там) як він його сунув та сміявся з дружиною,
    -прикінь краде,
    -та не може бути!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота