<

7 мешканців Нововолинська, які повернулися з-за кордону, відмовилися від обсервації: поліція склала протоколи за порушення карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:46 | 16.04.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ коментарів 8

5 адміністративних протоколів складено Нововолинським відділенням поліції, 2 – Любомльським відділом на мешканців Нововолинська, які поверталися додому через ПП «Ягодин», за відмову від обсервації.

Нагадаємо, з 14-го квітня розпочали обов’язкову обсервацію громадян, які повертаються в Волинську область із-за кордону. Усі громадяни, які перетинатимуть кордон на пункті пропуску «Ягодин», повинні підписати згоду, після чого у супроводі поліції для усіх організують доїзд до місць обсервації.

Мешканцям Нововолинська, які в’їхали на територію України, було роз’яснено про обов’язковість обсервації у готелі “Ягодин” або в місті Ковель. Вони категорично відмовилися від обсервації.

На місці працівниками Любомльської поліції адмінпротоколи склали на двох жителів Нововолинська за статтею 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей). Нововолинські правоохоронці у місті встановили ще п’ятьох та винесли відповідні протоколи.

“На 7 жителів міста складено адмінпротоколи. Громадяни перебувають на примусовій самоізоляції вдома під ретельним контролем поліції. В разі порушення ними самоізоляції, будуть вноситися відомості до ЄРДР та розпочинатися кримінальні провадження”, – розповів т.в.о. начальника Нововолинського віділення поліції Василь Бучинський.

Зазначимо, що відповідальність за ст. 44-3 КУпАП передбачає штраф від 17 000 до 34 000 гривень.

Нагадаємо, 14-го квітня люди блокували рух на «Ягодині» через обов’язкову обсервацію громадян, що повертаються з-за кордону.




коментарів: 8
  1. Протоколи склали- статистику піднімуть, гроші дербюджету за обсервацію спишуть і все ок…

  2. Недумають про себе та своїх рідних,треба на таких кримінальну справу заводити

    • Обов’язкової обсервації немає в жодній країні европи, а в нас є… Хммм. Дивно якось чи не зовсім??
      Тобто без підтвердження аналізів тебе сунуть на обсервацію іти Максим рахуєш, що це норма???

      • Ви якщо не знаєте як є в інших країнах то не пишіть дурниці . У всіх країнах перевіряє поліція людей двіч на день які на картині . Якщо людина недоотримала карантину а самоізоляції – штраф 5000 злотих в Польщі в Нідерландах 4000 евро !

  3. А може ці люди можуть пройти ізуляцію в себе вдома. І не повинні відбувати тешо їм пропонують.А наша міліція має провірити чи вони відбувають ізоляцію.Так як це роблять внормальниг країнах і забезпечити всім не обхідним.

  4. Цікаво як без обсервації повертаються ті хто зараз возить продукти на продаж із Польщі.
    Як завжди подвійні стандарти. Одне говорится ,інше робиться

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя