<

Через обов’язкову обсервацію на «Ягодині» заблокували рух

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:43 | 14.04.2020 / Новини / , /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Від 14 квітня усі громадяни, які перетинатимуть кордон на пункті пропуску «Ягодин», повинні підписати згоду, після чого у супроводі поліції для усіх організують доїзд до місць обсервації.

Про це повідомляє район.Любомль.

Кілька годин тому на митниці заблокували рух – вимагали дозволити людям, які в’їжджають в Україну, піти на самоізоляцію, а не на примусову обсервацію.

“Було перекриття руху митниці, але зараз рух відновлено. В перекритті брали участь родичі тих, хто повертається з-за кордону. Були й перевізники, які везуть далі тих людей, які перетинають кордон. Їх особи поки не встановлено, – повідомив керівник Любомльського відділу поліції Анатолій Близнюк. – На тих, хто повертався сьогодні з-за кордону і відмовився від обсервації, були складені адміністративні протоколи і вони будуть перебувати на самоізоляції”.

Конкурент показав, які умови у готелі “Ягодин”, куди примусово відправлятимуть приїжджих.




коментарів: 4
  1. Це може бути тільки в Україні. Вийшли родичі, перекрили дорогу і сотні потенційно заражених “заробітчан” порозбрідались по нашим містам під підписку про самоїзоляцію. Завтра вони будуть лазити по вулицям, як бздо по свинарнику, наражаючи на небезпеку багато людей. Родичі їхні також не будуть сидіти вдома. Можливо тільки уявити якби це бидло вломилось до Польщі з такими претензіями, щоб їх там чекало. Але нажаль це реалії України. Потрібно вже було давно закрити границю без різних обсервацій і самоізоляцій. Всі хто хотів повернутись, вже давно це зробили. Залишились самі ушлі, які за той лишній злотий чи євро вдавляться.

  2. Всіх на примусову обсервацію! Хватить травити Західну Україну.Нормальні люди не винні їм і так хватає подаруночків від заражених “заробітчан”.

  3. Додому пруть паски з ковбасами їсти і збиратись великим гуртом,а потім гуляти де захочеться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок