<

На Ягодині вилучили рибальське спорядження на три мільйони

17:04 | 20.06.2023 / Новини / /
Перегляди
223
/ Коментарі відсутні

На пункті пропуску «Ягодин» вилучили рибальське спорядження вартістю понад 3 мільйони гривень, яке везли з Гонконгу в Ужгород.

Про це повідомляє Волинська митниця.

Одиночні чи підібрані у комплекти сигналізатори ловлі, волосінь на котушках різної специфікації, а загалом понад півтори тонни товару вилучили у справі про порушення митних правил за ознаками, передбаченими частиною 1 статті 483 Митного кодексу.

«Це рибальське начиння не було задеклароване у вантажі, який перевізник доставляв від продавця з Гонконгу до покупця в Ужгороді в митному режимі імпорту на умовах поставки. Воно було виявлене на митному посту «Ягодин» у ході повного огляду транспортного засобу з відкриттям та перерахунком вантажних місць. Підставою для направлення на огляд стала невідповідність між задекларованою та фактичною вагою китайської продукції, що поставлялася на умовах зовнішньо-економічного контракту», – повідомили митники.

Зазначають, що приховування від митного контролю документів, що містять неправдиві відомості про найменування та вагу товару тягне за собою накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості безпосередніх предметів порушення митних правил з їх конфіскацією.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя