<

На Ягодині тимчасово діє порядок живої черги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:44 | 20.12.2022 / Новини / , /
Перегляди
126
/ Коментарі відсутні

Із 20-го грудня до 24-те грудня, перетин кордону в пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» буде здійснюватися в порядку живої черги (після закінчення черги з зареєстрованих 16-го грудня).

З 20 по 23 грудня водії та перевізники самі визначатимуть, коли їм зручно прибути до терміналу та стати в живу чергу. Про це інформує Укртрансбезпека.

Тимчасовий перехід до такого режиму необхідний для підготовки перезапуску сайту електронної черги та проїзду автомобілів, які раніше встали в чергу, але не встигли виїхати.

“Команда проєкту завершує роботи з відновлення основного та резервних серверів сайту echerha.gov.ua, який вийшов з ладу 16 грудня після тривалих перебоїв з енергопостачанням. Ми вже розгорнули системи в кількох різних цифрових центрах і працюємо над безпечним переносом даних для збереження кожного запису”, – йдеться в повідомлення.

23-го грудня о 09:00 запис в єЧергу на сайті буде відновлено.

Найближча дата, на яку 23-го грудня відкриється запис у загальній черзі – 25-те грудня, 12:00; у черзі на ветеринарний контроль – 27-го грудня, 12:00.

З 12:00 25-го грудня проїзд у загальній черзі через пункт пропуску “Ягодин – Дорогуськ” буде виключно за записом на сайті єЧерга.

Нагадаємо, 11-го грудня відкрився запис в електронну чергу перетину кордону в пункті пропуску “Ягодин – Дорогуськ”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок