<

На в’їзд в Україну чекає 1300 вантажівок: Волинська митниця прокоментувала черги на ПП «Ягодин-Дорогуськ»

15:33 | 13.11.2023 / Новини / , , /
Перегляди
608
/ Коментарі відсутні

Митний пост «Ягодин» працює в режимі 24/7. Упродовж суботи – неділі 11-12-го листопада суттєвих змін в його роботі не відбулося: пункт пропуску лякає своєю порожнечею.

Про це інформують на сторінці Волинької митниці у фейсбуці.

За 6 робочих змін (3 доби до 9.00 13-го листопада) Волинська митниця оформила 360 вантажів за деклараціями імпорту та 70 ваговозів, що прослідували на експорт. Частка виконання міжурядових домовленостей, закріплених у Меморандумі про запровадження Системи попереднього повідомлення про виникнення надзвичайних ситуацій на українсько – польському кордоні для МАПП “Ягодин – Дорогуськ”, під час вихідних склала для в’їзду в Україну – 20%, для виїзду за межі держави – 4%.

Тобто, порівняно з попереднім робочим тижнем 6-10-го листопада трафік ще більше сповільнився.

На в’їзд в Україну з боку Дорогуська очікує орієнтовно 1300 ваговозів, в електронній черзі на виїзд зареєстровано 3835 вантажівок.

Акція протесту польських перевізників триває.

Нагадаємо, з 6-го листопада робота митного поста «Ягодин» Волинської митниці знову паралізована. О 13.20 за київським часом розпочалася акція протесту польських перевізників.

Представники Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України 13-го листопада проведуть зустріч на кордоні з представниками польської сторони для розблокування пунктів пропуску.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок