<

На Вінничині мати залишила двох дітей без нагляду, а коли повернулась – вони були вже мертві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:36 | 9.02.2019 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

20-річна мати залишила дітей сплячими в приватному будинку з увімкненим обігрівачем, а сама пішла до місцевого магазину. Коли повернулась – виявила задимлення в будинку та дітей без ознак життя.

В Тиврівському районі Вінницької області від отруєння продуктами горіння загинули двоє малолітніх дітей, повідомляє прес-служба поліції Вінницької області. 

«Повідомлення про загибель малолітніх дітей в селі Василівка до поліції надійшло від чергового диспетчера ГУДСНС. За попередньою інформацією, причина трагедії – отруєння продуктами горіння», – йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 20-річна мати залишила дітей сплячими в приватному будинку з увімкненим обігрівачем, а сама пішла до місцевого магазину. Коли повернулась – виявила задимлення в будинку та дітей без ознак життя. За попередньою інформацією, дівчатка віком 2 роки та дев’ять місяців загинули через отруєння продуктами горіння килиму. 

Матір дітей, яка виховувала їх самостійно, характеризується позитивно, на обліку в соціальних службах не перебувала.

За цим фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство) з додатковою кваліфікацією «нещасний випадок». У межах розслідування будуть з’ясовані усі обставини загибелі дітей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа