<

На Сумщині у школі сталося масове отруєння учнів та вчителів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:32 | 18.09.2021 / Новини / /
Перегляди
303
/ коментарі 4

У селищі Попівка Сумської області отруїлися діти і працівники одного із закладів освіти.

За медичною допомогою звернулися 26 дітей та п’ятеро дорослих. Держспоживслужба взяла проби для проведення лабораторних досліджень і почала розслідування, – пише Кореспондент.

Відзначається, що спалах захворювання на гостру кишкову інфекцію стався серед учнів і працівників Попівського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів.

З характерними симптомами за медичною допомогою звернулася 31 особа, це 26 дітей та п’ятеро дорослих. Ступінь перебігу захворювання – легкий, тому всі хворі зараз на амбулаторному лікуванні з попереднім діагнозом “гостра кишкова інфекція? COVID-19?”.

З п’ятниці, 17 вересня, відділ освіти Попівської сільської ради прийняв рішення перевести учнів школи на дистанційне навчання.

Для встановлення причин Держспоживслужба області почала санітарно-епідеміологічне розслідування з відбором проб для проведення лабораторних досліджень і інспектування харчоблока закладу.




коментарів: 4
  1. Замітили, ні одного повара в списку нема!
    Значить не об’їдають діток.
    Не то шо Стефа в моїй школі в свій час.

  2. Та дайте ж тим діткам повчитися нормально а то як не китайська зараза то кишкова паличка, і чим їх там годують бідолашних

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця