<

На Львівщині відрахували та виселили студентів училища, які знущалися з першокурсників

17:13 | 11.12.2023 / Новини / /
Перегляди
422
/ 1 коментар

Студентів одного з училищ Львівської області, які били першокурсників у межах «посвяти», відрахували з навчального закладу та виселили з гуртожитку.

Про це повідомив Департамент освіти й науки Львівської ОВА.

Там наголосили, що старшокурсники, які вчинили неприпустимі дії, понесуть відповідальність перед законом після розслідування поліції, куди звернулося керівництво закладу.

«Крім цього, за неповагу до гідності інших учасників освітнього процесу порушники відраховані з закладу та виселені з гуртожитку», — підкреслюється в повідомленні.

Департамент освіти й науки «категоричного засудив» будь-які прояви цькування й назвав випадок, що стався, «ганебним» і абсолютно неприйнятним ні з морального, ні з етичного, ні з правового погляду. 

Після інциденту посадовці Львівської ОВА додатково запроваджують низку заходів для запобігання та протидії цькуванню в навчальних закладах. Яких саме — не уточнили.

Нагадаємо, напередодні в мережі поширили відео, на якому кілька студентів одного з училищ Львівської області, в присутності свідків, били першокурсників. За допомогою боксерської рукавиці вони по черзі завдавали ударів в голову та в ділянку грудей іншим хлопцям.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя