<

«На гарячому» у Луцьку затримали дівчину, яка збувала канабіс

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:53 | 28.04.2021 / Новини / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

19-річну лучанку затримали під час збуту «з рук в руки» наркотичних речовин. На місці події правоохоронці вилучили наркотики та гроші, виручені від продажу.

Під час оперативних заходів встановлено, що дилерка мала два способи незаконної діяльності: збувала наркотики контактно та в одному із телеграм-каналів із продажу заборонених речовин, – повідомляє поліція Волинської області.

Дівчина виконувала функції закладчиці на території Луцька та Волинської області. Фігурантка щомісячно розповсюджувала близько 1 кг канабісу.

Під час санкціонованого обшуку за її місцем проживання поліцейські вилучили близько 1 кг канабісу, 10 г амфетаміну, 7 готових закладок з наркотиками, електронні ваги та пакети з маркуванням інтернет-крамниці. Усе це направили для проведення експертиз до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. 

Вартість вилучених наркотичних засобів та психотропних речовин за цінами «чорного ринку» становить близько 100 000 грн.

Дівчину затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішуються питання про оголошення їй підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Травня, П’ятниця