<

Мonobank хоче запустити інтеграцію з криптобіржею

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:03 | 6.07.2021 / Новини / /
Перегляди
118
/ Коментарі відсутні

Компанія monobank в липні 2021 року планує запустити інтеграцію з криптобіржею, що дасть можливістю купувати й продавати Bitcoin. А восени мобільний банк завершить інтеграцію з американським майданчиком із торгівлі цінними паперами.

Про це повідомив співзасновник банку Олег Гороховський у своєму телеграм-каналі, – передає Громадське.

Стосовно запуску інтеграції з криптобіржею, monobank вже завершив розробку і чекає погодження Національного банку — до останнього ми вже звернулися по коментар і чекаємо на відповідь. Реліз картки, де буде можливість «просто, зручно, прозоро» купувати й продавати Bitcoin, обіцяють у липні.

Також Гороховський анонсував проєкт електронної сім-карти. Пише, що це буде «глибока інтеграція з мобільним оператором. Все буде просто і красиво». Розробку цієї послуги вже завершують, реліз запланований на серпень.

На липень-серпень співзасновник monobank ще обіцяє «еквайринг здорової людини» — зараз триває його активна розробка. А восени 2021 року українцям обіцяють представити «акції, глибоку інтеграцію з провідним американським майданчиком з торгівлі цінними паперами».

Більше про monobank

Його заснували в січні 2017 року колишні топменеджери «ПриватБанку» Олег Гороховський, Дмитро Дубілет і Михайло Рогальський. Для роботи використовують банківську ліцензію Universal Bank, що входить до групи ТАС і належить українському бізнесмену Сергію Тігіпку.

У лютому 2021 року співзасновники компанії «Фінтех Бенд», яка спільно з Universal Bank займається розвитком проєктом monobank, Олександр Дубілет та Володимир Яценко вийшли зі складу бенефіціарних власників компанії. Пов’язано це з оголошеними їм підозрами у справі про розкрадання в «ПриватБанку», яку розслідує НАБУ. Більше про цю історію читайте тут.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

21 Травня, Вівторок
20 Травня, Понеділок