<

Молода пара загинула від отруєння чадним газом у Львові

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 22.01.2021 / Новини / , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

21-го січня, у квартирі триповерхового будинку на вул. Городоцькій, 110 біля Привокзальної площі від отруєння чадним газом загинули двоє людей – 19-річна львів’янка і 22-річний мешканець Турки. Квартиру вони винайняли на добу. У сусідній кімнаті ночувала ще одна пара, вони не постраждали.

У мерії повідомили, що тіла вчаділих виявили близько 09:46 в орендованій квартирі, – йдеться у повідомленні Львівської мерії.

«Бригада швидкої медичної допомоги констатувала смерть до приїзду. Аварійна бригада АТ «Львівгаз» тимчасово припинила подачу газу до квартири»

Голова Залізничної районної адміністрації Ірина Джурик розповіла ZAXID.NET, що будинок на Городоцькій, 110 збудований ще на початку XX століття. Він списаний з балансу міста, є на управлінні ЛКП. Раніше там було пічне опалення, зараз газове. Це двокімнатна квартира на третьому поверсі, яку здають в оренду подобово. У ній встановлені конвектори і газова колонка.

За інформацією Ірини Джурик, двоє хлопців віком 18 і 22 роки, які працюють недалеко від Привокзального ринку, винайняли квартиру на добу. Маклер, який їх заселив, увімкнув конвертери, в кожній кімнаті окремий.

Хлопці запросили в гості двох дівчат. В одній кімнаті ночувала одна пара, в іншій – друга. Вранці 18-річний хлопець прокинувся і виявив в сусідній кімнаті тіло свого товариша і його 19-річної подруги.

«Газовики приїхали, перевірили. Тяга була всюди, канали чисті. У кімнаті є самовільне перепланування: на місці конвектора колись були двері. Можливо, патрубок конвектора нещільно прилягав», – розповіла ZAXID.NET Ірина Джурик.

Зараз на місці працюють слідчі. Фахівці демонтують конвектор, щоб перевірити його справність.

Загалом з початку року у Львові від чадного газу постраждали уже 11 людей, проте випадок на Привокзальній став першим смертельним цього року у місті. Ще один смертельний випадок стався сьогодні у селі Ставчани біля Львова.

Нагадаємо, 20-го січня у Нововолинську чадним газом отруїлись сім’я з восьмимісячною дитиною.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок