<

Майже всю територію України накриє холод та зливи: прогноз погоди на 20 вересня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:20 | 19.09.2021 / Новини / /
Перегляди
312
/ Коментарі відсутні

Погода в Україні у понеділок, 20-го вересня, буде по-осінньому дощовою та прохолодною. Найменша температура буде на Західній Україні. Там синоптики прогнозують зливи та лише +9…+11 градусів.

Майже всі області України заливатиме дощ. Вітер у більшості регіонів буде холодний, 5 – 10 метрів за секунду. Повідомляють в Укргідрометцентрі.

Небо на Західній Україні весь день буде у полоні хмар. Декілька разів на день падатиме дощ, а температура повітря опуститься до +9…+11 градусів. У східних регіонах також буде хмарно, місцями очікують невеличкий дощ. Повітря прогріється до +17…+19 градусів.

На півночі буде значно прохолодніше – +10…+12 градусів. Дощ, який почнеться зранку, триватиме майже весь день, тож не забудьте парасольки. Лише у південних регіонах буде сонячно та сухо. Стовпчики термометрів там покажуть +17…+19 градусів.

У Києві хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці та вдень очікується дрібний дощ, який повинен закінчитися ближче до вечора. Температура повітря складатиме +11…+13 градусів.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа
7 Травня, Вівторок