<

На «Ягодині» мітингувальники пропускатимуть лише екстренні служби та автобуси з дітьми

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:30 | 25.11.2018 / Любомль / /
Перегляди
0
/ коментарів 6

Повідомили, що протестувальники, які перекрили рух міжнародним пунктом пропуску «Ягодин», пропускатимуть лише автомобілі швидкої допомоги, поліції, рятувальників, а також автобуси, в яких є діти.

За станом на 19:30 на місці проведення акції розбили намет, палять вогнище. Відповідно до попередніх даних тут перебуває більше півтисячі осіб, – повідомляють Волинські Новини.

Рух пунктом пропуску заблокований, зі слів протестувальників, пропускатимуть лише автомобілі екстрених служб та автобуси з дітьми. Іншим транспортним засобам рух буде перекритий. З їх слів, акція протесту – безстрокова.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=771914046486851&id=100010047880363

Нагадаємо, 24-го листопада на пункті пропуску «Устилуг» стався справжній транспортний колапс. Міст через річку Буг заблоковано з української сторони. Рух на митному пропуску “Ягодин” також заблокований. 

З опівночі 25-го листопада зі вступом у силу законів щодо “євроблях” почали діяти нові правила в’їзду на автомобілях на іноземній реєстрації.

На “Ягодині” та “Устилузі”  розпочалися протестні акції та тривають досі. Заблокували люди і рух на пунктах пропуску, «Рава-Руська», «Шегині», «Угринів», «Краківець» на українсько-польському кордоні та «Малий Березний» та «Солотвино».




коментарів: 6
    • Розумний такий? Там новий майдан починається, таких подій ще було з 2014 року! І думаю писати про ПДР не є логічним

  1. Нас більше тисячі, дебілів на бляхах. До цього часу було начхати на вас, а тепер точно знаю (я з Новіка, до речі) як і вся Україна, що треба вас гнати в шию контрабасів!

  2. Ого як за свої контробандні бляхи переживають,бідні як вони тепер будуть жити як будуть на хліб заробляти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 Травня, Середа