<

Конфлікти у потязі: пасажири зчинили бунт і змусили висадити людей у Тернополі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:46 | 3.08.2020 / Новини / , , /
Перегляди
21
/ 1 коментар

На залізниці починають виникати конфлікти, оскільки пасажири невдоволені тим, що після внесенння Тернополя до карантинної «червоної зони», в місті потяги не зупиняються. Доходить до справжніх бунтів.

Про це 3-го серпня на сесії міської ради повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал. За його словами, тернополяни домоглися зупинки потягу з Херсону, – повідомляє 0352.ua.

«Там їхало 85 тернополян, їхали батьки з дітьми, хворими на ДЦП. Тільки коли тернополяни вчинили бунт, керівник потяга таки погодився зупинитися і висадити людей в Тернополі», – розповів Надал.

Він також зачитав повідомлення від жителів міста, які стали заручниками у потягу «Київ–Трускавець», зазначивши, що в мерії отримують «масу звернень» від людей.

«Саме зараз знаходимось у потягу №49, на який Укрзалізниця нам продала квитки учора уже після внесення Тернополя в «червону зону». Про те, що потяг не зупинятиметься у Тернополі, дізналися від провідниці. Начальник потяга вибачився і запропонував виходити в першій ночі у Хмельницькому або о 4 ранку у Львові. Нас таких заручників – 15 лише у вагоні. Чому нас, як злочинців етапують заблокованими в потягу без права і можливості вийти в рідному місті», – озвучив мер Тернополя послання пасажирів.

На сьогоднішній сесії депутати планують прийняти звернення до міністра інфраструктури з проханням зняти обмеження на зупинку потягів у Тернополі.

Нагадаємо, Укрзалізниця припинила продаж квитків на поїзди далекого прямування до станцій Луцьк і Тернопіль.

Ці міста потрапили у «червону» зону за рівнем поширення COVID-19, а отже, там забороняється робота громадського транспорту, повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Продаж квитків буде закритим до рішення регіональних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Протокол рішення Укрзалізниця отримала 31 липня о 19:10.

Обмеження діятимуть для поїздів:

  • №41 / 42 Дніпро-Трускавець;
  • №98 / 97 Ковель-Київ;
  • №88 / 87 Ковель-Новоолексіївка;
  • №12 / 11 Одеса-Львів;
  • №81 / 82 Київ-Ужгород;
  • №49 / 50 Київ-Трускавец;
  • №136 / 135 Чернівці-Одеса;
  • №108 / 107 Одеса-Ужгород;
  • №110 / 109 Львів-Херсон;
  • №86 / 85 Львів-Новоолексіївка;
  • №715 / 716 Київ-Львів.

Пасажирам цих поїздів запропонували компенсацію повної вартості квитків.

Читайте також: міськрада Луцька відмовилась посилювати карантин через «червону зону» і просить не заважати бізнесу




один коментар
  1. А де логіка в керівництві укрзалізниці і моз? Висадка пасажирів це одне, а посадка це інше… Люди приїхали у червону зону, а не виїхали з неї! Тому заборона посадки ТАК,(квитки не продаються) а ось висадки на станцію не може бути заборонена! Приклад повернення українців з-за кордону в Україну в квітні 2020. Впускали всіх! А тут якийсь абсурдум!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця