<

Командири Азовсталі у Львові заявили, що продовжать воювати

13:51 | 9.07.2023 / Новини / /
Перегляди
244
/ Коментарі відсутні

Командир «Азова» Денис Прокопенко (позивний «Редіс») та заступник командира полку «Азов» Святослав Паламар (позивний «Калина») після повернення з Туреччини повідомили, що мають намір повернутись на фронт.

Так, на уточнююче питання під час пресконференції у Львові командир “Азова” Денис Прокопенко (позивний “Редіс”) відповів” “Звісно”, – повідомляє Суспільне.

“Я глибоко впевнений, що армія — це командна робота, і з сьогоднішнього дня ми разом з вами, ми продовжимо боротьбу, ми ще скажемо своє слово в бою. І найголовніше — це те, що українська армія перехопила стратегічну ініціативу, і з кожним днем ми просуваємось вперед”, — додав “Редіс”.

Заступник командира полку “Азов” Святослав Паламар (позивний “Калина”) також наголосив, що він і його побратими продовжуватимуть робити свою роботу, адже вони військові і давали присягу.

“Завжди думав, як описати перебування нас в Туреччині. Спадає на думку слова відомої української поетеси, мати української поезії Лесі Українки. Це цитата і останнє речення я трохи видозмінив під нас: “Ми паралітики з блискучими очима, душею сильні, волею слабкі. За спиною у нас ростуть орлині крила, але кайданками ми були прикуті до турецької землі”, — сказав він.

Мати командира “Калини” у коментарі Суспільному сказала, що вже мала змогу зустрітися і поговорити з сином.

“Ми зустрілись, розмовляли. На даний момент нічого не можу сказати. Емоції зашкалюють, я просто не повірила, що таке може бути. Ми до кінця війни чекали, як це було сказано. Знали, що дочекаємось, але тільки щоб швидше була перемога”, — сказала вона.

Нагадаємо, 8-го липня стало відомо, що до України повертаються командири захисників “Азовсталі”, які перебували у Туреччині після російського полону: Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко, Денис Шлега.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 Травня, Неділя
4 Травня, Субота