<

Кличко висміяв аналізи кандидатів у президенти та запропонував покрити витрати на повторні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:28 | 7.04.2019 / Новини / /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Колишній чемпіон світу у важкій вазі Володимир Кличко розкритикував здачу аналізів кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Мовляв, результати допінг-тесту можуть бути готовими не раніше, ніж за 48 годин. А не як у політика та шоумена – за кілька годин.

У своєму відеозверненні Кличко називає всю епопею зі здачею аналізів смішною, недвозначно висловлюючи сумнів у достовірності отриманих результатів, – повідомляє 24 канал.

“Я, як спортсмен, який пройшов 30-річний шлях і здав сотні таких аналізів, знаю, що після здачі аналізів крові чи уріни протягом кількох годин не можна це викласти у соцмережі і показати “Я – чистий!” Це не реально зробити. На це треба витратити хоча б 48 годин”, – зазначив боксер. 

Він закликав кандидатів не обманювати своїх виборців і не робити допінг-тести “кустарним методом”. Тож запропонував покрити всі витрати на нову здачу аналізів, яка, наголосив, буде професійною. 

https://www.facebook.com/KlitschkoOfficial/videos/306982609985083/




коментарів: 6
  1. Тільки Зебіленко міг додуматися, що до дебатів треба здавати аналізи. Та це тільки початок. Творча душа вона широка. Весілля вже починається, а світ сміється, як я і передбачав. Ще не раз з таким президентом ви пожалієте, що народилися українцями світу насміх. Хоча кому я це пояснюю. Який піп , такий прихід.

    • Клоун піариться на всьому, на чому можна і не можна. Тільки навіщо Порох на це повівся

    • на петіних каналах почалася травля на вову, що він наркоман.тому вова і почав цю тему з аналізами,щоб це спростувати… а “світ” останні 5 років те й робить ,що “сміється” з українців)))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа
30 Квітня, Вівторок