<

Керівницю патронатної служби «Азову» на бізнес-заході попросили сховатися через військову форму

16:33 | 27.10.2023 / Новини / , /
Перегляди
388
/ 1 коментар

Керівниця патронатної служби «Янголи Азову» Олена Толкачова заявила, що була змушена залишити бізнес-захід у Києві, оскільки, за словами представниці організаторів, військова форма «лякала молодих бізнесменів». Засновник бізнес-спільноти, яка організувала захід, перепросив за інцидент.

Про це йдеться у зверненні Толкачової та повідомленні засновника Young Business Club Андрія Остапчука, пише Громадське.

Толкачова розповіла, що її запросили виступити на форумі молодих підприємців Young Business Club, який відбувався 26-го жовтня в Києві. 

На бізнес-заході представники патронатної служби «Азову» планували розповісти про свою діяльність та познайомитися з підприємцями, які могли б надати допомогу організації та підтримати родини загиблих бійців.

Проте на заході, за словами Толкачової, вона та члени її команди зіткнулися з «шокуючою, просто дикою ситуацією».

«Через 30 хвилин перебування на цьому заході до нас підійшла одна з представників організаторів та попросила “сховатися десь у кутку”, бо чоловіків-відвідувачів “лякала військова форма”», — зазначила керівниця патронатної служби.

Зрештою, їй та іншим представникам патронатної служби довелося залишити захід.

Засновник Young Business Club Андрій Остапчук відреагував на інцидент.

«Ми перепрошуємо у військових “Азову”, особисто у всіх, чиї почуття зачепила ця ситуація. Думка і позиція людини, яка працювала в нашій команді, не є позицією клубу і її учасників», — написав Остапчук.

За його словами, у клубі — понад 70 співробітників, але не завжди в них виходить «бути одним організмом і сповідувати єдині цінності».

Довідка. «Янголи Азову» дбають про поранених бійців і допомагають їм з лікуванням, реабілітацією, протезуванням і оформленням документів.

Крім того, патронатна служба займається питанням обміну полонених, їхнім лікуванням та реабілітацією, а також процедурою упізнавання та поховання полеглих бійців.

Окремо «Янголи Азову» піклуються про родини поранених, полонених і полеглих захисників.

Організацію заснувала й очолює Олена Толкачова (Гайка) — військова, волонтерка та громадсько-політична діячка. Участь у війні вона бере з 2014 року.




один коментар
  1. На передову тих мужчинок, пора ставати мужинами. Хлопчики 20-літні гинуть за них, твариняк багатих, а їх бачите військова форма злякала, то що з ними станеться від розірваних тіл побратимів?. Як нам перемогти ворога, коли одні гинуть, а другі форми лякаються. Це повний кабздець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя