<

Кабмін виділив понад 300 млн гривень для виплати боргів шахтарям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:48 | 18.12.2019 / Новини / , , /
Перегляди
5
/ коментарів 6

Кабінет Міністрів України спрямував понад 322,6 млн грн для виплати заробітних плат шахтарям.

Про це повідомила пресслужба уряду 18-го грудня, – передає ТСН.

“Проєкт розпорядження “Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству енергетики та захисту довкілля на 2019 рік” та проєкт постанови КМУ “Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 24-го квітня 2019 р. № 393″ прийнято 18-го грудня на засіданні Уряду”, – йдеться в повідомленні.

Джерелом надходжень цих коштів для виплат став перерозподіл невикористаних бюджетних асигнувань межах загального обсягу  бюджетних призначень передбачених Мінекоенерго на 2019 рік. 

Вважається, що це дозволить стабілізувати соціальний стан в шахтарських колективах та погасити перед ними заборгованості.

18-го грудня шахтарі проводять попереджувальні акції протесту біля будівель Верховної ради та Кабінету міністрів України, а також в шахтарських містах та селищах.

Нагадаємо, 18-го грудня під Верховною Радою у Києві відбулась акція протесту шахтарів України.




коментарів: 6
        • Будь- ласка приїзжайте 20.12.2019 на 7.10 в тех.нарядну шахти 9. Разом сходим в шахту і лише тоді поговорим про працю шахтарів.
          Ваші коментарі відразу зміняться

          • Шановний, моя зп залежить від кількості виготовленої продукції, і якщо я за місяць нічого не зробив то моя зп =0… а вам платять просто за те що ви шахтарі, ще й пільги надають

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота