<

В Іваничах хочуть купити земельні ділянки, на яких розташовуються агрохімлабораторія, контора, столярня і гараж-майстерня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:12 | 16.02.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
2654
/ Коментарі відсутні

В Іваничах хочуть придбати земельні ділянки, на яких зараз стоять старі контора, столярна майстерня, гараж-майстерня, а також агрохімлабораторія. Щоправда, наразі йдеться лише про оформлення відповідної документації.

Це питання обговорили і погодили 15-го лютого на пленарному засіданні, а напередодні й на постійних комісіях. Депутати надали дозволи на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність шляхом купівлі-продажу для будівництва та обслуговування приміщень.

Землю, на якій побудована агрохімлабораторія хоче придбати мешканка Іванич Валентина Костровська. Земельна ділянка орієнтовною площею 0,1509 га знаходиться на вулиці Луцькій, 3. Старі контору, столярну майстерню та гараж-майстерню площею 0,5757 га купує Надія Обштир на вулиці Заводській, 2.

На засіданні постійної земельної комісії пояснили, що процедура купівлі земельних ділянок, на яких побудовані якісь старі споруди, така, що насамперед необхідно виробити проектно-кошторисну документацію.

Ці земельні ділянки належать до земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення комунальної власності селищної  ради.

Відповідно до прийнятого рішення, обоє жінок мають розробити проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок протягом року. Однак, якщо вони не встигнуть цього зробити вчасно, то воно вважатиметься анульованим.

Під час розгляду цих питань депутати зазначили, що нові власниці облаштують ці ділянки, розчистять, приберуть й наведуть там порядок. Тож дали добро на виготовлення необхідної документації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 Травня, Понеділок
5 Травня, Неділя