<

У конференції освітян Поромівської ОТГ взяв участь помічник нардепа Гузя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:31 | 22.08.2018 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

21-го серпня у навчальному закладі села Бужанка Поромівської ОТГ відбулася конференція педагогічних працівників закладів освіти, в роботі якої взяв участь помічник нардепа Ігоря Гузя Андрій Бокоч.

На конференції також були присутні секретар Поромівської сільської ради Наталія Мовяка, виконувач обов’язків старости села Бужанка Тетяна Тюхта, настоятель Святомихайлівської церкви отець Петро, депутати районної та сільської рад, батьки.

Начальник відділу освіти, соціального захисту, культури, сім’ї, молоді та спорту Поромівської сільської ради Надія Жук підвела підсумки та визначила перспективні плани роботи педагогів на новий навчальний рік.

Помічник нардепа Андрій Бокоч у виступі розповів про важливі напрацювання, відмітив аспекти співпраці освітян та команди Ігоря Гузя.

Нагадаємо, що працівники освіти Поромівської ОТГ увійшли до складу делегації Іваничівського району, яка на запрошення нардепа побувала у комітетах та Верховній Раді України. Педагоги систематично беруть участь у заходах, що сприяють обміну досвідом з їхніми колегами із інших громад.

Андрій Бокоч прозвітував про кошти, виділені за сприяння народного депутата із державного бюджету. Загальна сума субвенції, отриманої Поромівською ОТГ у 2018-му році, становить 130 тисяч гривень. Ці фінанси виділені зокрема для придбання меблів для ДНЗ «Сонечко» села Верхнів, встановлення дитячо-спортивного майданчика в селі Млинище тощо.

В цілому за три роки Поромівська громада отримала 1,246 мільйона гривень з державної субвенції.

Школярі привітали педагогів піснями, священнослужителем був відправлений молебень на початок навчального року. Освітяни у своїх доповідях зробили акцент на впровадженні освітньої реформи, допоміжної інвентарної складової, задоволенні вимог нової української школи, викликах і проблемах сучасної освіти, підвищенні якості освітніх послуг.

Учителям, батькам, меценатам вручили грамоти та подяки Поромівської сільської ради і відділу освіти, соціального захисту, культури, сім’ї, молоді та спорту.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 Травня, П’ятниця
9 Травня, Четвер