<

Турнір з міні-футболу, квест та мультфільм під відкритим небом: як святкували День незалежності дітлахи в Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 26.08.2019 / Іваничі / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

24-го серпня святкування Дня незалежності України в селищі Іваничі розпочалось із турніру з міні-футболу за кубок Сергія Байдовського, потім для дітей відбувся квест «У пошуках скарбу», а опісля показ мультфільму під відкритим небом.

Про це йдеться на сторінці «Іваничі Селищна рада» у фейсбук.

Змагалися 4 команди Іваничівської громади. Перемогу здобула команда “Західний Буг”, заслужене 2 місце зайняла команда із Мишева, 3 місце – команда ДЮСШ та 4 місце – команда із Менчич. Учасники змагань нагороджені подяками та подарунковими сертифікатами від Іваничівської селищної ради.

Цікава гра – квест «У пошуках скарбу» для дітей організовали та проведели працівники Іваничівської публічної бібліотеки селищної ради. Діти не тільки весело проводили час, працюючи у команді, а й навчались логічно мислити над завданнями на кожній станції квесту. Після закінчення гри учасники отримали символічні подарунки від селищної ради.

Та на цьому розваги не закінчились, багато дітлахів зіблося подивитися мультфільм «Зоотрополіс» під відкритим небом. А у вечері святкові гуляння продовжив музичний гурт “Добре Є”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 Травня, Вівторок
6 Травня, Понеділок