<

«Справа не в Мазурку, а в його посаді», – в Іваничах пропонують скоротити заступника голови райради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 30.10.2018 / Іваничі / /
Перегляди
7
/ коментарі 2

30-го жовтня під час засідання 31-ої позачергової сесії Іваничівської районної ради 7-го скликання голова Іваничівського осередку УКРОПу Сергій Недбайло звернувся до голови райради Андрія Бадзюня з питанням, чи потрібен йому заступник.

Таким чином «укропівець» акцентував на необхідності переглянути штатний розпис ради. Після виступу Недбайла Юрій Мазурок покинув залу засідань.

«Справа не в Мазурку, а в його посаді, зважаючи на те, в якому становищі зараз район. Перед тим, як звернутися до голови райради, ми порадилися з фракцією, і не тільки з моєю», – надав свій коментар «БУГу» Сергій Недбайло.

Нагадаємо, що після доєднання останніх сіл Іваничівського району до існуючих територіальних громад, обсяг власних доходів районного бюджету в 2019-му році становитиме менше мільйона гривень. З цими коштами район не здатен профінансувати бюджетні установи, які перебувають у його комунальній власності. Тому в райдержадміністрації звернулися до сільських та селищного голів об’єднаних територіальних громад з проханням розглянути питання надання субвенції на співфінансування установ у 2018-му році, а також прийняти рішення щодо передачі окремих районних установ у комунальну власність громад, передбачивши для них відповідне фінансування у проектах бюджетів на 2019-ий рік.

Згідно декларації за минулий 2017 рік заробітна плата Юрія Мазурка, отримана за основним місцем роботи, становила 135121 гривень.

Заступник голови району вважає, що питання його посади на сесії підняли виключно з особистісних мотивів.

«Це виборна посада. Недбайло за мене не голосував, а 20 депутатів проголосували, як би там не було», – зауважив Мазурок.




коментарів: 2
  1. Ця посада як і сам Мазурок, Шумська та й загалом вся районна рада, як неприший кобилі хвіст для району. Як такого немає, чим вони займаються лише проїдають бюджет і штани протирають. Скільки ними було залучено коштів інвесторів до району, побудовано доріг, чи виграно грантів і т.д напевне на пальцях однієї пуки можна полісити і то їх забагато буде. Тутмає ніяких особистих мотивів лише здоровий глузд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок
28 Квітня, Неділя