<

Спеціально запрошений гість – артист з Луцька Сергій Скулинець: у Павлівці відбудеться другий благодійний марафон на підтримку ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:36 | 6.07.2022 / Іваничі / , , , , /
Перегляди
467
/ Коментарі відсутні

7-го липня на Івана Купала у санаторії «Шахтар», що в Павлівці, відбудеться другий благодійний марафон «Разом до перемоги» на підтримку ЗСУ. Мешканців села та гостей з інших громад запрошують долучитися до проведення заходу.

Як запевняють організатори, програма марафону включає багато цікавого, як для дорослих, так і для дітей. Зокрема, відбудеться благодійний ярмарок, на якому будуть представлені оригінальні вироби ручної роботи й смаколики від місцевих господинь.

Також на відвідувачів чекає концертна програма, під час якої виступлять місцеві колективи та інші творчі діячі з сучасними українськими патріотичними піснями та віршами. Завітає на марафон і спеціальний запрошений гість – заслужений артист України, композитор Сергій Скулинець разом з БО “Молода Україна”.

А любителі спорту й активного відпочинку зможуть взяти участь у змаганнях з волейболу.

Не сумуватимуть під час заходу й діти. На них очікує розважальна програма з цікавими іграми, конкурсами та бульбашковим шоу. Аніматори подарують малечі море посмішок, незабутні емоції і приємні спогади. А ще найменші відвідувачі заходу зможуть зробити яскравий аквагрим, патріотичне тату хною та кольорові зачіски.

Організаторка марафону Тетяна Грицюк запевняє, що під час заходу усі присутні зможуть цікаво провести час, відпочити, хоч трішки відволіктися від важких буднів жорстокої війни з рашистами, а найголовніше – допомогти нашим захисникам. Адже усі виручені кошти будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

“Будем вдячні усім небайдужим, які готові долучитися до проведення та організації заходу, а також кожному, хто бажає підтримати наших Захисників. Частина зібраних коштів буде спрямована на покупку автомобіля бійцям на передову”, – зазначила активістка.

  • Спортивні змагання розпочнуться об 11:00
  • Початок ярмарку і концертної програми о 15:00
  • Розважальна програма для діток з аніматорами – о 15:30

До речі, цей благодійний марафон волонтерка Тетяна Грицюк за підтримки очільника громади Андрія Сапожника проводить в Павлівці вже вдруге. Вперше він відбувся 19-го червня. Тоді завдяки небайдужості відвідувачів, на допомогу ЗСУ вдалося зібрати 39 тисяч 332 гривні.  Нагадаємо, частину цих коштів віддали луцьким волонтерам на придбання автівки військовим. А ще частину грошей спрямували на покупку тепловізора. 

Читайте також:

Концерт, ярмарок, змагання та розваги й аніматори для дітей: в Павлівці відбувся благодійний марафон. Фоторепортаж

За кошти, зібрані на благодійному марафоні в Павлівці, придбали автомобіль, який передадуть бійцям на передову

Допомога ЗСУ – першочергова і важливіша за усі інші справи: волонтерка з Павлівської громади з перших днів повномасштабної війни збирає кошти бійцям

В Іваничах місцева влада заборонила благодійний ярмарок: жителі громади обурені, а організатори планують його таки провести

«Разом до перемоги»: в Іваничах на благодійному ярмарку для ЗСУ зібрали понад 57 тисяч гривень




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок