<

Передвиборчі обіцянки кандидатів на голову Іваничівської ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:24 | 26.10.2017 / Іваничі / /
Перегляди
34
/ коментарів 5

У неділю, 29-го жовтня, жителі Іваничівщини обиратимуть нового голову Іваничівської об’єднаної територіальної громади, саме тому “БУГ” вирішив нагадати виборцям, які  ж програми розвитку ОТГ запропонували кандидати.

На посаду голови громади претендують 5 кандидатів: Юрій Лазаренко, Федір Войтюк, Андрій Бадзюнь, Алла Зінчук, Вадим Решетило.

Кандидатів на сільського голову  новоутвореної ОТГ висунули 3 політичні партії: ВО “Батьківщина” (Юрій Лазаренко), “УКРОП” (Федір Войтюк), ВО “Свобода” (Андрій Бадзюнь). Алла Зінчук та Вадим Решетило позиціонують себе як самовисуванці.

Якщо ви досі не визначились, за кого віддати свій голос, “БУГ” пропонує ознайомитись або ж ще раз перечитати їх виборчі програми.

Юрій Лазаренко планує розвивати інфраструктуру громади, залучивши інвестиції з державних та міжнародних фондів. У другому пункті передвиборчої програми він підіймає вічну проблему – дороги. У перспективі обіцяє, що за якістю ремонту доріг буде здійснюватися контроль. Також кандидат має намір втілити мрію жителів Іваничівщини, які ще не мають сучасного освітлення на вулицях.

Він переконує, що надалі використовуватиме свій досвід для впровадження енергетивно ощадливих технологій у різних галузях господарства ОТГ.

 

Кандидат Андрій Бадзюнь, який, без сумніву, має найбільше заслуг перед громадою, обіцяє забезпечити:

  • запровадження прозорого обліку землі,
  • сприяння розвитку малому та середньому бізнесу,
  • добудову школи в селі Соснина та школу №2 в Іваничах,
  • допомогу в облаштуванні залізничної платформи у селі Древині,
  • спрощення надання адміністративних послуг у центрі громади та селах,
  • оновлення матеріально-технічної бази ФАПів,
  • відкриття спортивного поля зі штучним покриттям в Іваничах.

Алла Зінчук, котра йде на вибори шляхом самовисування, має намір організувати централізований збір сміття, облаштувати зони для сімейного відпочинку, сприяти розвитку зеленому туризму та розвитку сільського господарства.

Федір Войтюк, очолюючи посаду селищного голови Іванич, дещо глибше, ніж його опоненти, знає проблеми селища та можливості сільського бюджету. Цікавою і нагальною є його пропозиція будівництва сучасного полігону твердих побутових відходів із впровадженням технології сортування сміття.

Кандидат презентував програму, де чітко по пунктах визначені кроки розвитку Іваничівської ОТГ.

Самовисуванець Вадим Решетило не надав передвиборчої програми розвитку громади, проте впевнений, що молодь повинна змінити країну на краще.

Саме вам, шановні жителі Іваничівщини, вирішувати, з ким будете реалізувати адміністративну реформу. Перед тим, як обрати кандидата, проаналізуйте: що це за людина, як живе і чого прагне.




коментарів: 5
  1. який облік землі? його побратим Вілентко вже все давним давно роздав

  2. яка платформа? який поїзд там зупиниться? за ці гроші краще зробити асфальтовану дорогу до Древинь та по всіх Древинях! це мільйони гривень

  3. Друзі, читаючі статті інтернет видання “БУГ”, розумію, що всі хре…ові, а от один Федір Войтюк – молодець: все зна, все вміє, все зробить. Він більше 30 років при владі. І що??? Аналізуючи слова Ігоря Гузя – “Час дати дорого молодим”, скажу так Войтюку вже час на пенсію

  4. Бадзюнь: обіцяє школу добудувати – чому дотепер не добудував? чому лікарню розваллює? чи знаєте Ви, шановні громадяни, що саме по його вині лікарі не мали зарплати, а коли з області видали допомогу – він наввипередки із Войтюком кричали, що то їх заслуги. Зараз лікарня утепляється, утепляється та частина, яка швидше за все буде роздеребанена, і ці два хлопці – будуть олігархи. Бадзюнь район закриє, будуть тут дачі для Нововолинська.
    З.І. За 2017р. виділено більше мільйона грн на с. Гряди (батьківщина Бадзюня) на дорогу, на освітлення, благоустрій. Зараз с. Гряди відійшли від Іваничівського району, відповідно дані кошти із бюджету Іваничівського району попливли від нас. Під чітким керівництвом пана Бадзюня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя