<

Педагог з Іванич виборола 2-ге місце у Всеукраїнському конкурсі “Вчитель року -2018”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:58 | 27.02.2018 / Іваничі / /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

27-го лютого колеги урочисто вітали Інну Хільковець, вчителя з німецької мови НВК “Загально-освітня школа І-ІІІ ступеня №1-гімназія cелища Іваничі”, за здобуте друге місце у Всеукраїнському конкурсі “Вчитель року – 2018” у номінації “Німецька мова”.

Як розповіла Інна Хільковець, участь у конкурсі, що проходить один раз на чотири роки, вона брала вперше. Він передбачав п’ять випробувань, кожен з яких мав свою назву: «Тестування з фахової майстерності», «Практична робота», «Методичний практикум», «Урок», «Навчальний проект». Конкурсанти змагалися у написанні конспекту уроку, проводили навчальну дискусію та писали проектну роботу. Був проведений методичний практикум, де визначали рівень знань психології, мови, методики викладання предмету, також відбувся конкурс на проведення уроку.

– Цього року вперше був поставлений поріг для участі в цьому конкурсі – знання мови за рівнем В2. Я набрала 36 балів із 40-ка можливих, – зазначила Інна Хільковець.

У трьох конкурсах, а саме з написання проекту, проведення дискусії  та проведення уроку педагог посіла 1 місце, у двох інших -2-ге.

Перше місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2018» у номінації «Німецька мова» виборов Михайло Яковчук, вчитель Луцької гімназії №18.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота