<

«Пан Курчак» побудує надсучасний комбікормовий завод біля Нововолинська?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:18 | 7.05.2020 / Іваничі, Нововолинськ / /
Перегляди
88
/ коментарів 20

Агропромислова група «Пан Курчак» у 2020 році починає будівництво нового надсучасного комбікормового заводу потужністю 50 тис. тонн готової продукції на рік.

Про це в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво» розповів співзасновник «Пана Курчака» Сергій Горлач, розповідає AgroTimes.

У статті не зазначають, де ж все-таки буде побудований новий завод, тому БУГ не виключає ймовірності того, що він постане неподалік Нововолинська.

Так, з огляду на дружні стосунки мера Нововолинська Віктора Сапожнікова та бізнесмена, власника “Пана Курчака” Сергія Мартиняка, можна припустити, що є певні домовленості.

Екснардеп і бізнесмен у 2019 році залучив 3 млн грн на ремонт місцевого стадіону, що може бути частиною усної угоди між владою і Мартиняком, яка має підводну частину.

Ймовірне можливе місце для будівництва – територія сільрад, які після завершення об’єднання громад мають увійти до Нововолинської ОТГ. Мова йде про Грибовицьку або Грядівську.

«Це буде сучасне високотехнологічне виробництво зі зручним розташуванням поблизу наших птахівничих господарств, – зазначив він. – Сьогодні ми проводимо конкурси з підбору технологічного обладнання для заводу. Плануємо до кінця 2020-го – початку 2021 року реалізувати цей проєкт», – розповідають тим часом про новий завод.

БУГ спробує дізнатися більше і згодом повідомить читачів про деталі.




коментарів: 20
  1. Місто і так одне з найбрудніших,а стане Зет просто постійно пахнучим «Туалетом»

  2. Ще один “надсучасний курчак” біля міста, і нам шановні буде повний “звіздєц”.

    • Хай будують десь у Полі або біля 8 шахти подалі від людей
      Пом’ятаю завод 100 орендували частину років 4-5 назад і також комьікорм робили воду ту кудись в канаву зливали то також тхнуло на великиий радіус

  3. Здається, у Турійському районі їх аналогічний комплекс є, звертайтесь у жителів села що то за радість.

    • Маєм вже надсучасний Курчак. Доки не пересилилася блище поворотах 3,я і подумати не могла що воно ночами так смердить що дихати не має чим! Пересилилася на будинок,почали ночами влітку відкривати вікно, смердить тухляками. Це жах. Ще одну смороду хочуть поставити!Це моя суб’єктивна думка-але доки Сапожнік мер,таких,, Не шкідливих,, підприємств ставатиме з кожним разом все більше!

  4. Там сморід не можливий біля того їхнього комплексу у Турійському районі від того комбі корму. Жах.

  5. Цікаво якщо прибрати усі заводи що смердять ітд… Сморід від людей теж пропаде? Типу Нововолинськ дира нема де працювати ітд.. поїду у кійов пахати там не смердить)))

  6. А давайте ще вугільну електростанцію прямо в центрі поставимо, або ще один забійний цех прямо напроти горкома. Гроші не пахнуть, правда ж?

  7. таке враження що людей запитують чи можна будувати – кріпаків просто ставлять до відома –
    а моглиб і неставити

  8. Зі сторони Львова люди пройжають з закритими вікнами і то шторить!! А як людям які будуть жити біля того ??!!!

  9. На початку Устилуга також є завод з виготовлення кормів для птахофабрики, для іншої, і нікому не пахло, коли всі до Польщі їдуть, а тут такі нєженки,якщо шахти не працюють, то треба десь податки брати на утримання інфраструктури міста, лікарні,закладів освіти, культури… бо місісіс і містери контробасо ну ні фіга не хочуть платити податків, хіба комусь на карман..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок