<

Не смородом єдиним: екснардеп, власник птахокомплексу «Пан Курчак», спонсорував ремонт стадіону в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:47 | 24.07.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
16
/ коментарів 10

У Нововолинську розпочали реконструкцію стадіону “Шахтар”. Понад 3 мільйона гривень на ремонт залучив вже практично екснардеп двох скликань Ради Сергій Мартиняк, власник підприємства “Пан Курчак”.

Як повідомляє видання Нововолинськ.com.ua, у планах зміцнити цегляну огорожу, відремонтувати бетонне покриття у глядацьких секторах та замінити знищені сидіння та опори під ними. Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков під час інспекції об’єкта розповів, що депутати міської ради проголосували за виділення коштів на ремонт стадіону, вдалося залучити й додаткові фінанси.

21 мільйон – це кошторисна вартість усього проекту реконструкції стадіону “Шахтар”, за яким передбачено капітальний ремонт трибун та бігових доріжок, демонтаж огородження (детально про проект дивіться у гіперактивному посиланні на попередню новину – ред.).

Фактична вартість робіт, які наразі будуть виконані – 6 млн 200 тис гривень, з яких 3 мільйони виділили із міської казни, а 3 млн 200 тис гривень залучив із різних джерел народний депутат Сергій Мартиняк.

Мартиняк – народний депутат двох скликань Верховної Ради, мільярдер, який переважну більшість часу перебував закордоном і не відвідував засідання. На позачергових виборах до парламенту 21-го липня він не пройшов від свого 20-го округу. Перемогу здобув кандидат від партії «Слуга Народу» Вячеслав Рубльов з 41,11% голосів. Мартиняк отримав вдвічі менше – 21,59%.

Депутат-бізнесмен побудував на території Нововолинська птахокомплекс “Губин”, зі смородом якого мешканці міста та активісти боролися не один рік. Інвестиції в стадіон – компенсація за багаторічний огидний запах в Нововолинську та навколишніх селах? Чи домовленості з міською радою були ще на початку будівництва “Курчака”?

До слова, 4 роки тому на цьому стадіоні уже проходила реконструкція. Тоді ремонтом охопили лише два сектори – замінили опори для сидінь на металеві, підрихтували східці, вклали бруківку. Тепер же черга інших глядацьких трибун і укріплення стіни, що вкрита глибокими тріщинами, відбудова парапету та бетонування покриття в секторах.

«Ви бачите, які там тріщини, як розлізлась цегла. Стадіону більше 60-ти років, на наступний рік місту буде 70, а на це завжди не вистачає коштів, але нам допомогли. Це той об’єкт соціального призначення, яким користується все місто. Це спорт, а значить – молодь і її здоров’я. Ця робота є необхідною, адже стадіон – це обличчя міста. Коли приїжджають інші команди із області і бачать поламані сектори, формують думку про наше місто», – розповів мер під час інспекції.




коментарів: 10
  1. А те що все місто нагадує смітник це нікого не хвилює,ви б спочатку поприводили вулиці в порядок,кому потрібен той стадіон,парк такий страшний ,дороги ніякі по місту.
    мера пора вже скинути,бо собі він вже добре нагріб!!!!!

    • А хто в нас мер останні четверть віку? Ще Путін не був царем, як Сапожніков господарював. .. А 10років в інших кабінетах? Ось і є результат господарювання.

  2. то Мартиняк спонсорував ті кошти? Чи залучив? Пишіть правду і не перекручуйте.

  3. тож написали-залучив. потим Нововолинськ розрахуеться. точнише вси ми з вами.

  4. Нема чого роздумувати, і так ясно що все було обговорено і домовлено ще до появи губина

  5. Людей у місті немає для стадіону, місто вмирає. На вулицях поодинокі перехожі, молодь вся виїхала і вже не повернеться, а ви про стадіон. Робочі місця потрібні…

  6. На дорогу виділив би грошей, а то не можна до підприємства “м’ясокомбінат” доїхати – одні ями. Дивуюсь, як його машини кожен день виїжджають з продукцією звідти. І наш мер перед виборами обіцяв перед працівниками м’ясокомбінату поремонтувати цю дорогу, яку за рахунок бюджету мали відремонтувати ще десять років назад (до залізничного переїзду). Бо від переїзду до м’ясокомбінату відремонтували за рахунок коштів підприємств, які там знаходяться.

  7. До дідька той стадіон! Запхни собі кудись ту подачку! Хай твій курчак не смердить!! Я ХОЧУ ДИХАТИ!!!

  8. Люди не мають чим дихати а вони усе гроші відмивають. Зводять смердючі кроноспани і курчаки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок