<

На виборчу дільницю у селі Литовеж прибула оперативна група правоохоронців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:28 | 11.12.2016 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ коментарів 6

Вибори на Волині: на одну з ДВК прибули правоохоронці з приводу списку виборців у спостерігача від кандидата.

11:35. У с. Литовеж Іваничівського району на виборчу дільницю №070174 на виклик прибула оперативна група правоохоронців. Допитали спостерігача, у якого був наявний при собі список виборців, а також опитали свідків. Спостерігачами ОПОРИ на місці було написано заяву про виявлене порушення, – повідомляє ОПОРА.

Нагадаємо, що о 8:15 спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА помітили у руках іншого спостерігача від кандидата партії «Українське об’єднання патріотів «УКРОП» список людей, аналогічний до списку виборців, з яким працює дільнична виборча комісія. На питання – де спостерігач взяв відповідний список, – той відповісти відмовився.

Нагадаємо, що у разі виявлення порушень виборчого процесу в день голосування можна звертатись за телефоном гарячої лінії:

044 591 44 44 (вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора)




коментарів: 6
  1. Найбільше цей факт “на руку” Свободі. Вже “іваничівський фейсбук” гуде свободівськими обуреннями. Забули напевно, якими методами домовлялися з укропівцями під час “найдемократичніших” виборів голови Іваничівської районної ради у листопаді минулого року. Чи не схожа схема була, хлопці і дівчата? По списку та під наглядом сморящого перевіряли усіх, хто мав проголосувати за “достойну” кандидатуру. Однак тоді порушень “не було зафіксовано” (хоча все було зафільмовано і оприлюдено) Не довговічна память і вдячність у так званих побратимів. Ще нещодавно обнімалися, а сьогодні – чубляться?

  2. Хлопці в камуфляжі вже питають про декларації а завтра прийдуть і до тих хто купує та продає свої голоси.

  3. де взяв списки? Сфоткав телефоном, а потім роздрукував. Оригінальні списки мають “мокру”печатку та підписи на кожній сторінці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок